+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Make-up & zakspiegels

(55)

Make-up is populair onder de vrouwen. Iedere vrouw kan een spiegeltje, goede lippenstift of mooie kwasten set waarderen. Voor mannen is het lastig om hier een keuze uit te maken, daarom hebben wij dat al gedaan! Het populairste item is deze make-up spiegel.

Make-up & zakspiegels bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte make-up & zakspiegels relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals make-up & zakspiegels bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk make-up & zakspiegels met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 98 klanten

Zakspiegel bedrukken

v.a. € 0,14

Make-up spiegel bedrukken

v.a. € 0,15

Zakspiegel bedrukken

v.a. € 0,32

Make-up spiegel bedrukken

v.a. € 0,71

Make-up spiegel bedrukken

v.a. € 0,43

Make-up spiegels bedrukken

v.a. € 2,53

Make-up spiegel bedrukken

v.a. € 0,90

Make-up spiegel bedrukken

v.a. € 1,23

Metalen spiegel bedrukken

v.a. € 0,73

Make-up spiegels bedrukken

v.a. € 4,74

Zakspiegel bedrukken

v.a. € 0,34

Zakspiegel bedrukken: goed gezien

Een erg leuke giveaway voor bodyshops, lichaamsverzorgingssalons en kappers, zo’n bedrukte make-up spiegel. Dit relatiegeschenk vindt zonder omwegen zijn weg in elke handtas omdat het altijd wel van pas komt. Tegelijkertijd wordt uw relatie herinnerd aan een volgende afspraak. U schenkt hiermee een persoonlijke reminder weg die zich focust op het uiterlijk. Per slot van rekening wil iedereen er altijd goed uitzien. Laat een zakspiegel bedrukken en u legt een vertrouwensbasis aan met uw klant, omdat u laat zien dat u weet wat belangrijk is.

Een make-up spiegel bedrukken: gefocuste aandacht

Rond of vierkant, in een flashy kleur of in een chique, glanzend metalen uitvoering. Ultraplat of met een ingebouwd led-lampje. Al naargelang het karakter van uw zaak, hip en trendy of gerenommeerd en statig, kunt u voor ieder klantenprofiel een gepaste zakspiegel bedrukken met uw logo op. Een bedrukte make-upspiegel is trouwens ook een fijne attentie om uit te delen aan uw vrouwelijk personeel. Als u betekenisvolle relatiegeschenken wilt weggeven om uw betrokkenheid met uw cliënteel te benadrukken, vindt u vast en zeker het gepaste artikel in onze collectie gezondheid en verzorging.

Een bedrukte zakspiegel: opdat uw klanten er goed uitzien

Als optieker, juwelier of, waarom niet, kledingzaak is het uitdelen van een gepersonaliseerd make-up spiegeltje een weggever die uw naam een charmante bijklank geeft. Geen vluchtige blikken meer in een uitstalraam om te zien of het kapsel nog goed ligt. Nu neemt uw relatie uw spiegeltje om zich te ervan te verzekeren dat alles er perfect uitziet. Uw logo waakt over het uiterlijk. Allgifts.be maakt van uw gekozen zakspiegel een exclusief weggevertje dat onmisbaar zal blijken te zijn en uw naam keer op keer in beeld brengt.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster