+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Lippenbalsem

(29)

Lippenbalsem bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte lippenbalsem relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals lippenbalsem bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk lippenbalsem met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 58 klanten

Lippenbalsem bedrukken: uw naam op ieders lippen

De gezondheid van uw relaties gaat u ter harte en u wilt dat duidelijk maken. Hoe? Door een bedrukte lippenbalsem mee te geven. Uitgedroogde lippen, hetzij door de winterkou of de warme zomerzon zijn geen pretje. Werken uw werknemers in een droge omgeving, dan is het uitdelen van lippenbalsem een zegen voor hen. Als uw logo er dan nog eens op prijkt laat u gelijk zien aan de buitenwereld dat uw personeel u na staat. Ook als uw activiteit zich situeert op het gebied van lichaams- en gezondheidzorg, kunt u lippenbalsem bedrukken en uitdelen als effectief relatiegeschenk.

Bedrukte lippenbalsem: uw bekommernis als giveaway

Lippenbalsem in de vorm van een stick of een fraai doosje. U maakt er exclusieve weggevers van in uw parfumeriezaak. Kapsalons, nagelstudio’s: een bedrukte lippenbalsem zal u een aangenaam verraste glimlach opleveren. Of maak er een combinatie van met zonnecrème: als het op inventiviteit aankomt, zal Allgifts.be u zeker weten te verrassen. Zo hebben we wel meer relatiegeschenken die met gezondheid en verzorging te maken hebben en uw imago als zorgzaam producent verstevigen.

Lippenbalsem bedrukken: letterlijk mond-tot-mond reclame

Doordat u een bedrukte lippenbalsem stick in alle mogelijk kleuren kunt kiezen, maakt u er een flitsend accessoire van. In combinatie met een lanyard wordt de zichtbaarheid nog eens extra vergroot. Mensen die veel buiten zijn, hetzij hobbymatig als professioneel, zullen dit relatiegeschenk naar waarde weten te schatten. Laat dus lippenbalsem bedrukken voor uw sport- of tuinzaak en u wint er trouwe klanten bij. Allgifts.be beheerst de kunst van het bedrukken van relatiegeschenken tot in de finesse. Met uw aangeleverd logo maken wij er onweerstaanbare gifts van.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster