I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Vaantjes bedrukken als sportieve reclamedrager

Moedig uw favoriete club aan en laat vaantjes bedrukken! Een club kan een voetbal- of andere sportclub zijn, maar een bedrijf is natuurlijk ook een soort club. Hoe leuk is het om het logo van uw bedrijf op een vaantje te zetten? Het is een sportieve reclamedrager, waarmee u overal opvalt. De vaantjes zijn gemakkelijk in bijvoorbeeld de auto te hangen, voor het raam zodat uw logo perfect opvalt. De vaantjes zijn gemaakt van stevig polyester en zijn afgewerkt met gezellige franjes en een gedraaid koord.

Deze soorten en maten vaantjes bedrukken wij!

Het is altijd leuk om een vaan te ontvangen! Het fleurt de auto of bijvoorbeeld een slaapkamer prachtig op. Ook kinderen zijn er dol op, voetbalfan of niet! Voor welke maat gaat u? We hebben maar liefst 3 maten voor u in het assortiment. Van alle drie is het model hetzelfde. U kunt de vaantjes bestellen in klein, medium en groot. De bedrukking is op beide zijden! Met deze vaantjes weet u zeker dat uw relatie u fanatiek zal aanmoedigen!

Eenvoudig zelf uw vaantjes bestellen

Deze vaantjes bedrukken we op een manier die perfect is voor dit materiaal. Onze professionals hebben dit met zorg uitgezocht. Vaantjes bedrukken kan in maximaal 4 kleuren, in een formaat die past bij de grootte van de vaan. U kunt deze vaantjes bestellen in een pakket van minimaal 30 stuks. Geef uw voorkeuren aan, upload de te drukken afbeelding en laat uw vaantjes bedrukken!

Gratis digitale drukproef

Nadat u bestelt en voordat we gaan drukken, krijgt u altijd een digitale drukproef van ons per mail. Zo kunt u altijd een beetje meekijken met het proces. Dat vinden wij wel zo eerlijk! Wij gaan pas drukken zodra u akkoord heeft gegeven. Advies nodig of heeft u vragen? bel of mail ons gerust! Onze professionals zijn te bereiken via bovenstaande contactgegevens. Zij staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar!

8.7

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award