+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Drop

(5)

Drop bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte drop relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals drop bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk drop met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 13 klanten

Drop als relatiegeschenk: onweerstaanbaar

Het zijn sterke karakters die eraan kunnen weerstaan, maar zowat iedereen geeft zich graag over aan de kleine zonde van het snoepen. Schenk drop als relatiegeschenk en het wordt eventjes stil. Zoete of zoute drop, een lekker tussendoortje: even genieten met de blik op uw logo. Een verpakking drop bedrukken in een cellofaantje: het is zo weggestoken in de jas- of broekzak en zorgt altijd voor een verrukt momentje wanneer uw relatie het papiertje eraf wikkelt. Een ideetje voor de parkeerwachters van uw bioscoop-of winkelcomplex, om iedereen een dropje toe te stoppen.

Een verpakking drop bedrukken: knisperende lokkertjes

Drop als relatiegeschenk in een bokaal, apart verpakt of in een handig doosje. Deel ze uit aan personeel, zet een bokaal aan de kassa, verleid er mensen mee naar uw stand op een beurs. Een dropje uitdelen is een ijsbrekertje, een appetizer voor sociale omgang. De tongen komen los en men geniet met smaak. Het maakt niet uit wat u verkoopt: laat een verpakking drop bedrukken en uw merk mengt zich onder de mensen. Het is het gezonde equivalent van de vroegere gezamenlijke sigaret. Etenswaar als relatiegeschenk: uw naam gaat altijd over de tongen.

Een uitnodigend gebaar: drop als relatiegeschenk

Het fijne van een verpakking drop bedrukken is, dat dit snoepje niet leeftijdgebonden is: kinderen, ouderen en iedere leeftijd daartussen lust op tijd en stond wel dit snoepje. Het kan dan ook uitgedeeld worden in de speelgoedwinkel, in de sportzaak als aan de receptie van de autodealer. Allgifts.be heeft wel meer verrassende ideeën om uw relaties te verwennen met een apart geschenkje. Daarbij zetten wij uw logo op eender welk relatiegeschenk met onze intussen vermaarde vakkennis en doorgedreven service. Uw promotiecampagne is bij ons in bekwame handen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster