+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Speakers

(183)

Muziek luisteren doen we vrijwel allemaal. De een om heerlijk tot rust te komen, en de ander om op te feesten, en weer een ander kan zich juist beter concentreren op zijn of haar werk wanneer er muziek geluisterd wordt. Speakers zijn dan ook goede en leuke geschenken om uw relatie mee te verrassen.

Speakers bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte speakers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals speakers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk speakers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 274 klanten

Mini luidspreker bedrukken

v.a. € 3,39

Bluetooth speaker bedrukken

v.a. € 23,91

BoomBox speaker bedrukken

v.a. € 6,22

Stereo SpeakerPod bedrukken

v.a. € 30,23

Mini Speaker bedrukken

v.a. € 9,17

Speaker Beanie bedrukken

v.a. € 14,60

Square speaker bedrukken

v.a. € 10,19

TwistSpeaker bedrukken

v.a. € 4,34

Speaker bedrukken

v.a. € 4,16

Stereo luidspreker bedrukken

v.a. € 13,11

Stereo luidspreker bedrukken

v.a. € 10,15

TUBA bedrukken

v.a. € 6,61

BLASTING BRICK bedrukken

v.a. € 9,99

Xoopar PunchBox bedrukken

v.a. € 80,19

Bluetooth speaker bedrukken

v.a. € 10,56

Belkin iPad Speaker bedrukken

v.a. € 108,33

Een bluetooth speaker relatiegeschenk: men ziet wat men hoort

Wilt u uw logo niet alleen visueel, maar ook auditief de nodige luister geven, dan haalt u met een bluetooth speaker relatiegeschenk een ideale weggever in huis. Deze aantrekkelijke en gewaardeerde giveaway zal uw naam heel wat bijval opleveren. Een luidspreker met logo oogt immers niet alleen catchy, maar is ook nog eens een sfeerbrenger als uw relatie anderen wil laten meegenieten van zijn of haar playlist. Dat uw logo intussen in het middelpunt van de belangstelling staat, is mooi meegenomen.

Luidspreker met logo: uw logo voert de boventoon

Bij Allgifts.be vindt u absoluut het bluetooth speaker relatiegeschenk dat mooi aansluit bij uw specifieke publiek. Daarbij kunt u gaan van een goedkope luidspreker met logo om de aandacht te trekken op beurzen en festiviteiten, tot wat duurdere speakers, die de exclusiviteit van uw merk onderstrepen. Wij hebben heel wat computer accessoires in ons aanbod die op elk terrein hun toepasselijkheid bewijzen, waardoor u een hightech relatiegeschenkje kunt weggeven dat uw merk de nodige dynamiek geeft: iedereen loopt tegenwoordig rond met een smartphone, dus uw luidspreker met logo vindt zeker aansluiting.

Roep het uit met een luidspreker met logo

Een retro aandoende bluetooth speaker of een design model dat de show steelt in de huiskamer. Een stevige luidspreker die past in de rug- of laptoptas. In de vorm van een grappig robotje of een bluetooth speaker relatiegeschenk met alle mogelijke aansluitingen voor het serieuze werk: uw klanten, personeel of relaties zullen u op handen dragen. Met uw logo erop gedrukt of gelaserd door onze specialisten bij Allgifts.be hebt u een relatiegeschenk om “u” tegen te zeggen. Onze service, daar zit muziek in, al 20 jaar lang.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster