+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Gerecycled

(31)

Gerecycled bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte gerecycled relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals gerecycled bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk gerecycled met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 76 klanten

Bedrukte gerecyclede relatiegeschenken: zet zelf de trend

Als u bedrukte gerecyclede relatiegeschenken uitdeelt, zet u zichzelf op een sterke, originele manier in de kijker. Een bedrukt eco cadeau is namelijk tegelijk een statement, een bewijs dat de milieuproblematiek bij u niet in dovemansoren valt. Als u duurzame cadeaus bedrukken laat kunt u rekenen op de welwillende aandacht van uw relaties, die gewezen worden op het feit dat ze te maken hebben met een maatschappelijk verantwoord ondernemer. Uw logo krijgt respect, simpelweg omdat het dat verdient.

Een bedrukt eco cadeau: uw logo in de actualiteit

Bedrukte gerecyclede relatiegeschenken vindt u in overvloed bij Allgifts.be. Een PET-cap in gerecycleerd materiaal: echt iets om mee uit te pakken. Notitieboekjes, balpennen, draagtassen: allemaal weg te geven als een bedrukt eco cadeau. Duurzame cadeaus bedrukken zal u geen windeieren leggen. Op een aangename manier bespeelt u het geweten van uw relaties en prijkt uw logo op een relatiegeschenk waar men graag mee uitpakt. Zo zal de zorg voor het milieu een krachtige bondgenoot voor uw merk blijken te zijn. Duurzame cadeaus bedrukken is uiterst lucratief in deze tijden, zowel voor uw relaties als voor uw merk.

Duurzame cadeaus bedrukken: altijd een voltreffer

Wat ook uw hoofdbedrijvigheid is: laat duurzame cadeaus bedrukken en u kunt er alle kanten mee uit. Ze kunnen aansluiten bij de producten die u verdeelt, of u kunt een bedrukt eco cadeau weggeven op een evenement. Het is vooral uw logo in combinatie met het milieubewuste karakter van bedrukte gerecyclede relatiegeschenken dat de juiste associaties teweegbrengt bij de mensen. Uw naam staat voor geloof in de toekomst en duurzaamheid: een sterke tandem voor uw logo. Allgifts.be neemt zijn producten af van leveranciers die CSR gecertificeerd zijn: een extra troef om uw milieubekommernis in de verf te zetten.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster