+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Espressokopjes

(21)

Espresso: een klein kopje koffie dat onder hoge druk door fijn gemalen koffie wordt geperst. Beter bekend als het cafeïneshot. Bij ons kiest u uw favoriete espressoset met kop en schotel. Doorgaans heeft het kopje een inhoud van ca. 80 ml. Lees ook onze adviespagina over mokken!

Espressokopjes bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte espressokopjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals espressokopjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk espressokopjes met opdruk of zonder opdruk.

4.7 door 16 klanten

Espresso koffiekopjes

Espresso. En geen expresso alstublieft. Normaal gesproken zouden we zeggen, ‘but first, coffee’. Maar dit keer eerst de vraag wat een espresso precies is. Espressokoffie is van oorsprong een Italiaanse methode om koffie te zetten. Deze koffie staat bekend om zijn intense, sterke smaak en om de bereidingsmanier. Namelijk dat heet water onder hoge druk door heel fijn gemalen koffie wordt geperst. En uiteraard drinken we espresso uit een speciaal espressokopje.

Koffiekopjes met logo bedrukken

Een bedrukt espressokopje met uw naam. Hoe barista proof is dat? Het getuigt van professionaliteit en herkenbaarheid. Of als aandachtstrekker op de beurs, open dag of ander event. Gaaf als u dan ook écht koffie – en dus aandacht – schenkt. Wist u trouwens dat onze espressokopjes doorgaans een inhoud van 80 ml. hebben? Bij elk kopje wordt er aan u gedacht. U kunt er trouwens ook voor kiezen om een espresso set als kop en schotel aan te schaffen of juist een vierdelig kopjesset.

Bedrukte espressokopjes

Een classy witte kop met ronde schotel, een keramische set inclusief lepeltje of een traditionele espresso kop en schotel met opvallend oortje. Wat uw bedrijf of doel ook is, voor elk einddoel kunt u een passend espressokopje bedrukken. Wilt u meer weten over de bedrukking van mokken? Lees onze adviespagina over mokken!

Express levering

Natuurlijk wilt u weten wat u weggeeft. En daarom krijgt u bij ons een gratis sample om het espressokopje te keuren. Waaronder de kleur en de kwaliteit. Gratis, als u er een bestelling voortkomt uit uw sample! Helaas kunnen we geen bedrukte samples opsturen i.v.m. hoge instelkosten van onze machines. Wat we wel kunnen doen, is u – nadat u een bestelling heeft geplaatst – een gratis drukproef opsturen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u een razendsnelle levering, omdat u klanten of relaties staan te springen om een goed kopje espresso? Tegen een meerprijs is een express levering ook mogelijk. Voor welk kopje gaat u?

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster