+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Pruiken

(5)

Pruiken bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte pruiken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals pruiken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk pruiken met opdruk of zonder opdruk.

4 door 1 klanten

Pruiken als relatiegeschenk: uit de bol gaan in uw naam

Wilt u zich op een sympathieke manier profileren en zowat als gangmaker van ieder feestje fungeren, schenk dan pruiken als relatiegeschenk. Bij de afhaling of levering van een bestelling, als actie bij een bak bier tijdens grote, internationale sportmanifestaties: hilariteit verzekerd met een brede smile van uw relaties als gevolg. Zeker tijdens een wereld of Europees voetbalkampioenschap zullen uw pruiken gretig aftrek vinden en komt men speciaal bij u waren inslaan om een pruik te bemachtigen.

Pruiken als relatiegeschenk: verbondenheid met uw relaties

Tijdens grote, mondiale sporthappenings laait het chauvinisme weer op en staan we met z’n allen als één man achter ons nationale team. Speel in op die samenhorigheidsgeest en deel pruiken uit als relatiegeschenk in de nationale kleuren. U supportert mee en uw gift kan rekenen op een hele meute sportfans die uw merk een warm hart toedragen. U kunt echter ook pruiken als relatiegeschenk uitdelen voor ieder ander feestje. Als u op bedrijfsbezoek gaat, waar er om de zoveel tijd wel iets te vieren valt zoals een verjaardag of een pensionering, zal men met plezier uw geschonken pruiken opzetten. Headwear in de ruimste zin van het woord, eigenlijk.

Pruiken uitdelen: fun verzekerd vanaf het begin

Als u pruiken uitdeelt als relatiegeschenk zult u verbazing wekken., verbazing die algauw plaats maakt voor plezier. Fijn om een vrijgezellenfeestje op te leuken, om het einde van de blokperiode te vieren of om gewoon eens lekker uit de bol te gaan. U van uw feestelijke kant laten zien doet wonderen voor uw merk, zowel bij uw relaties als bij uw personeel. U bent een jofele baas waar het fijn werken is. Afro of punk: bij Allgifts.be kunt u terecht voor de meest buitenissige creaties. Plezier maken en uw naam zuurstof geven: een pruik als relatiegeschenk maakt het waar.

 

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster