+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Petten

(124)

Caps worden door jong en oud gedragen. Ze worden ingezet als functioneel item maar misstaan ook zeker niet als mode item. Meest favoriete petten zijn de truckercaps, snapbacks en baseballcaps. Alle ins en outs weten over petten? Bekijk onze adviespagina

Petten bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte petten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals petten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk petten met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 223 klanten

Petten bedrukken

Petjes bedrukken? Dat is altijd een goed idee! Op die manier creëert u namelijk een relatiegeschenk dat altijd goed zal staan. Zeker bij zonnige gelegenheden zult u met een pet als relatiegeschenk goed scoren. Uw bedrijfsnaam en/of logo zal bovendien steeds weer worden gezien. Daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat men op deze manier uw naam sneller en gemakkelijker zal onthouden. Bedrukte petten hebben dus zeker zin!

De pet voor uw doelgroep

In het assortiment treft u een uitgebreid scala van verschillende petten. Het bedrukken van uw petjes in een handomdraai geregeld. U uploadt uw beeldbestanden en wij regelen de rest voor u. Zo simpel kan petjes bedrukken zijn. Uiteraard is het aan te raden om goed rekening te houden met uw doelgroep. Maakt u de bedrukte petten voor een specifiek evenement of een bijzondere gebeurtenis? Of wilt u petjes bedrukken met uw logo erop om ze als algemeen relatiegeschenk te gebruiken? En ook de stijl van de bedrukte petten zelf is natuurlijk niet onbelangrijk. Zo kunt u gaan voor de bekende trucker-caps die een hippe en stoere uitstraling hebben, of u kunt petten bedrukken die een meer zakelijke look-and-feel kennen. Waar uw keuze op valt is natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen wensen en uw doelgroep. Neemt u rustig de tijd om de leukste petten te bekijken en kies vervolgens de caps die het beste passen bij uw wensen.

Petten bedrukken met gemak

Waar u ook voor kiest, de bedrukte petten in ons assortiment zullen altijd hoge ogen gooien. Laat uw petjes bedrukken en verras uw relaties met een origineel geschenk dat uw bedrijfsnaam zeker zal doen uitblinken.Petten bedrukken was nog nooit zo makkelijk, u kunt direct aan de slag. Wij zorgen vervolgens voor het perfecte resultaat. Kies dus snel de pet die het beste bij uw wensen past en bestel direct online!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster