+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Truckercaps

(7)

Een van de meest verkochte petten in ons assortiment; de truckercap. Deze cap kenmerkt zich door het netje en het foam paneel op de voorzijde. Let u bij het uitkiezen van uw favoriete pet ook op de sluiting en het aantal panelen? Kom meer te weten over petten!

Truckercaps bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte truckercaps relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals truckercaps bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk truckercaps met opdruk of zonder opdruk.

3.9 door 13 klanten

Zet vaart achter uw campagne met een bedrukte trucker cap

Op ieder motorsporttreffen duiken ze in groten getale op: trucker caps. Bedrukt met logo's van allerlei auto- en motoronderdelen maken ze de omstaanders wegwijs in de rijke wereld van hun geliefkoosde sport. Bent u zelf werkzaam in die branche, dan kunt u ook een trucker cap bedrukken om uw naam te vestigen bij het grote publiek. De effen achtergrond in een kleur naar keuze laat toe dat uw logo in al zijn pracht uitblinkt. Met de verstelbare sluiting passen zulke trucker caps op ieder hoofd en doordat ze vervaardigd zijn in licht materiaal zijn ze gemakkelijk op te bergen.

Geschikt voor elke klus

Bent u tuinaannemer of is uw personeel dagelijks in de weer op openbare plaatsen? Vervolledig hun werkkledij met een bedrukte trucker cap waarop uw logo klaar en duidelijk te lezen is. Het wekt vertrouwen en u tovert ze om tot aanspreekbare ambassadeurs van uw bedrijf. Deze caps stralen een hands-on mentaliteit uit en zijn dan ook leuke weggevers bij allerhande tools. Het loont beslist de moeite om het uitgebreide aanbod gereedschap bij Allgifts.be aan een nader onderzoek te onderwerpen. Inspiratie verzekerd.

Bedrukte trucker caps: no-nonsense reclame

Als u een trucker cap bedrukken laat, krijgt u boter bij de vis. Deze hoofddeksels hebben een dynamisch karakter, waardoor uw bedrijf eenzelfde imago krijgt. Of u nu een carwash uitbaat, een loodgietersbedrijf runt of op grote schaal handgereedschap verdeelt, met een bedrukte trucker cap als relatiegeschenk ziet iedereen direct dat u de mouwen uit de handen steekt. Bij Allgifts.be zorgen we er met onze doorgedreven vakkennis voor dat u binnen de kortste keren uw professioneel bedrukte trucker cap aan uw klanten kunt uitdelen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster