Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Inhoud ml
Van
 
Tot
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Cocktail bedrukken

Cocktailbekers bedrukken? Maak er iets feestelijks van! Met onze cocktailbekers kun je haast elke cocktail maken die je maar wilt. De meeste zijn onderdeel van een cocktailset, waar ook nog eens allerlei handige tools bij zitten, voor een professionele longdrink. Erg leuk om te geven, maar ook gaaf voor eigen gebruik! 

14 producten

Een cocktail set bedrukken voor klanten en personeel

Een cocktail set bedrukken zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam in een adem door wordt genoemd met een plezierige avond of een leuk feestje. Binnen het setje vindt u enerzijds de beker waarin de drankjes gemixt worden en anderzijds de cocktail accessoires met logo zoals een handige maatdop, een stamper en een roerstaaf. U kunt een cocktail set bedrukken omdat het helemaal aansluit bij de activiteiten van uw onderneming, maar dat hoeft niet per definitie zo te zijn. Ook wanneer u uw klanten of werknemers wilt verrassen met een origineel en speels relatiegeschenk zijn cocktail accessoires met logo een goed idee. Eventueel doet u er nog enkele bedrukte glazen bij of een mooie karaf.

Online een cocktail set bedrukken

Bent u ervan overtuigd dat cocktail accessoires met logo een prima attentie vormen voor uw klanten, dan kunt u bij allgifts.be uit meerdere exemplaren kiezen. Elk setje cocktail accessoires met logo wordt precies zo bedrukt zoals u dat wilt. U kunt kiezen tussen een kleurendruk of zwart/wit, met een slogan bij of zonder bijkomende tekst en in diverse groottes.

Een cocktail set als eindejaarsgeschenk

Vooral op het einde van het jaar, wanneer volop geschenken worden uitgedeeld om klanten en personeel te bedanken voor een succesvol jaar, is het gebruikelijk om een leuke attentie te voorzien. Een bedrukte cocktail set past prima bij de feestelijke tijd van het jaar en zal zeker gewaardeerd worden. Indien u er een jaartal of boodschap bij laat drukken, zorgt dit voor een leuke toets en herinnering.

 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999