Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Tijdsaanduiding
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een horloge bedrukken: tijd voor een opzienbarend relatiegeschenk

Wilt u echt indruk maken en de persoonlijke toer opgaan, dan is een bedrukt horloge met logo echt wel een statement. Horloges blijven een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen. Als u een horloge laat bedrukken als relatiegeschenk, krijgt uw naam er meteen heel wat prestige bij. Het mooie van dit relatiegeschenk is dat u het perfect kunt afstemmen op uw doelgroep. U kunt van een horloge met logo een perfect aansluitend item maken bij het product dat u verkoopt of verdeelt. Een modeaccessoire om mee te geven als u kledij verkoopt; een robuust, sportief exemplaar als u in de sportbranche opereert.

Een horloge met logo: exclusief en spraakmakend

Een prestigieus horloge met analoge wijzerplaat: chique en stijlvol. Met digitale tijdsaanduiding, geïntegreerd in een flashy polsbandje: futuristisch. Hip en fluorescerend: kinderen worden er blij van. Elegante dameshorloges met rechthoekig kastje of een indrukwekkend sportexemplaar met chronograaf. Verbaas u om de vele modellen en interessante prijzen bij Allgifts.be. Laat een horloge bedrukken en zet uw personeel ermee in de bloemetjes, verblijd er uw klanten mee: bijval verzekerd. Telkens als men de tijd leest, leest men uw logo. Horloges zijn, net als zonnebrillen, modeaccessoires die het blijven doen.

Een horloge bedrukken voor een stijlvolle promotie

U kunt een partij goedkopere horloges bedrukken als giveaway op allerlei soorten evenementen, winter en zomer. U kunt een horloge bedrukken als standingvol relatiegeschenk tijdens de eindejaarsfeesten waarmee u uw naam een vertrouwenwekkend imago geeft. Met een horloge met logo schept u, letterlijk, een band met uw klant. Kies een horloge uit ons rijk aanbod en lever ons uw logo aan. U krijgt een proefexemplaar voor akkoord. Zo doen wij dat bij Allgifts.be: professioneel en geheel op maat.

 

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999