Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Vlaggetjes van papier / europese- en internationale landen

Landenvlaggetjes

Vlaggen bedrukken

Het leven is een feestje, u moet alleen wel zelf de vlaggetjes uitdelen! Allgifts.nl helpt hierbij een handje en zorgt ervoor dat u straks ook in de naam van uw bedrijf een leuk feestje of evenement kan organiseren, zeker erg belangrijk voor uw kleinste klantjes. Een ideale en slimme manier om uw bedrijfsnaam of logo onder de aandacht te brengen bij mensen!

Vlaggen als relatiegeschenk

Vooral bij de kleinste klantjes zijn vlaggen zeer in trek om lekker mee te staan zwaaien. Voorzien van onbreekbare staafjes en met bedrukking op gesatineerd ‘MC papier’ zijn de vlaggetjes zeer opvallend. De vlaggetjes zijn te bestellen in een minimale oplage van 1000 stuks, kleinere oplages zijn op aanvraag. In de onderstaande afbeelding kunt u zien van welke landen er allemaal vlaggetjes verkrijgbaar zijn. Van elk Europees land is er een vlag beschikbaar en ook tussen de grotere internationale landen heeft u keus.

Bedrukopties voor vlaggen

De vlaggetjes zijn te bedrukken in full color CMYK kleuren naar keuze. Op deze manier garanderen wij dat het vlaggetje er visueel erg strak uit zal zien. Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat de vlaggetjes gemaakt zijn van onbreekbaar polypropyleen. Erg kindvriendelijk dus!

Plaats uw bestelling!

Vlaggen bedrukken via Allgifts.nl is erg gemakkelijk! Het bestelproces is zeer eenvoudig, vanzelfsprekend en snel dankzij onder andere de mogelijkheid om via iDEAL en veel andere betaalmogelijkheden te betalen. De landenvlaggetjes zijn voortdurend op voorraad en op deze manier vaak binnen 2 tot 3 werkdagen leverbaar! Ook is het mogelijk om op eigen afspraak een leverdatum te kiezen. Zo kunt u het perfect aansluiten op uw planning. Heeft u nog vragen? Allgifts.nl is al 20 jaar ervaren in de verkoop van promotionele artikelen. Bij ons kunt u met elke vraag terecht, zowel via de telefoon als via de chatbox aan de zijkant van dit scherm! Laat snel de vlaggen bedrukken!

Minimumafname:
De minimale afname van bedrukte vlaggetjes is 1.000 stuks.
Kleinere oplages op aanvraag

Levertijd:
De levertijd is na akkoord op de digitale drukproef circa 2-3 werkdagen

Bedrukking:
2-zijdige gelijke bedrukking in offset

Drukkleuren
Full colour CMYK.

Afwerking
Geplakt aan witte staafjes van onbreekbaar PP-polypropyleen 4 x 400 mm (TÜV gekeurd)

Europese vlaggetjes

Europese vlaggetjes
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999