I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Gratis sample en drukproef

Om een goede keuze te maken tussen uw favoriete producten, kunt u bij ons een gratis* sample opvragen via de productpagina. Zo kunt u de producten beoordelen op o.a. kleur, afmetingen en kwaliteit. Een sample sturen wij altijd onbedrukt naar u op, omdat één sample bedrukken veel kosten met zich meebrengt door het instellen van onze machines.

Gratis sample bij bestelling
Volgt er geen bestelling, moeten wij de samplekosten doorberekenen. Wij kunnen samples helaas niet retour nemen, omdat de kosten van het terugsturen en het terug op voorraad nemen, vaak hoger zijn dan het product zelf.

Digitale drukproef
Plaatst u wel een bestelling? Dan betalen wij de samples voor u en sturen wij gratis een digitale drukproef naar u op. De drukproef geeft de grootte, kleur en drukpositie(s) van uw aangeleverde artwork weer. Deze drukproef ontvangt u binnen één werkdag per mail. Pas na uw evt. aanpassingen en akkoord starten wij met het bedrukken van uw producten.

Met een gratis sample en drukproef bent u dus altijd zeker over uw bestelling!

​​​​​​​

Homepagina

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018