I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Strandmatten bedrukken, uitdelen en opvallen maar

Een dagje naar het strand is voor velen een perfect uitje. Een paar goede strandmatten mogen dan niet ontbreken voor uw relatie en het gezin van uw relatie. Zorg dat uw relatie heerlijk ontspannen op het strand kan liggen met een paar kwalitatief goede matjes. Overigens ook te gebruiken met een strandlaken óp het matje. Laat de strandmatten bedrukken voor een optimaal resultaat van uw marketingactie. Aan uw naamsbekendheid werken, was nog nooit zo gemakkelijk.

Strandmatten bedrukken met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met strandmatten bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de matten worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle strandmatten zijn ook onbedrukt te bestellen. Maar onthoudt: ligt uw matje op het strand te shinen met uw bedrijfsnaam of logo? Dan is het zeker dat uw naam ook door – dan nog – onbekenden wordt opgemerkt!

Strandmatten voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan strandmatten. De matten zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een strandmat die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor deze gemakkelijk opvouwbare strandmat, of gaat uw voorkeur uit naar een van de andere stijlvolle en functionele modellen? Het kan natuurlijk ook zijn dat u het belangrijk vindt dat de ontvangers niet met hun hoofd in de zon komen te liggen. Tadaa: daar hebben we de pop-up strandmat met zonnescherm voor!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk zelf online

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met o.a. iDEAL en Bancontact, is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag met uw strandmatten bedrukken.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018