Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Overige fietsaccessoires bedrukken

Gaat u vaak op de fiets naar uw werk en vindt u het belangrijk dat uw collega’s dat ook gaan doen? Of vindt u het belangrijk dat uw relatie veilig aan het verkeer kan deelnemen? Of misschien nog wel anders, bent u een fietsendealer en wilt u graag een premium geven bij aankoop van een nieuwe fiets? Geeft uw relatie dan een fietsaccessoire cadeau. Fietsaccessoires bedrukken is ook zeker een aanrader, zodat uw relaties en klanten uw bedrijf positief herinneren. Leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat wanneer de bedrukte fietsaccessoires op een openbare plek aan de fiets bevestigd zijn, ze ook door (nog) onbekenden gezien worden. En daarmee bouwt u naamsbekendheid op. Klant blij, u blij.

Overige fietsaccessoires met logo

Met een afbeelding, slogan, bedrijfsnaam of een combinatie ervan? Uw bedrukte fietsaccessoires scoren altijd beter dan onbedrukte exemplaren (hoewel dat ook mogelijk is). Let u op het aantal drukkleuren, de drukposities en de drukafmeting? Wees gerust, wij sturen altijd een digitale drukproef ter akkoord!

Overige fietsaccessoires bedrukken voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan overige fietsaccessoires. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een reparatie setje, zadelhoes of fietstas! Voor elk einddoel is er wel een passend geschenk. Misschien bent u wel een groenteboer die zijn klanten bij z’n 5-jarig jubileum een fietstas cadeau doet.. Of misschien bent u van de studentenvereniging die nieuwe leden wil werven, dan komen zadelhoesjes toch van pas?!

Gratis, gratis, gratis..

Want daar houden we van, toch? U krijgt van ons een gratis sample ter goedkeuring, gratis logoservice (voor als het even niet lukt met het aanleveren van de juiste bestanden), een gratis digitale drukproef, gratis verzending binnen de Benelux, gratis een cadeautje.. Weet u al wel fietsaccessoires met logo u weggeven gaat?

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999