+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

IJskrabbers

(48)

Krabbers die afbreken, koude handen en minutenlang krabben. Veel mensen hebben geen idee welke krabber de beste keuze is. Onze tips: ijskrabber met handschoen, ijskrabber met parkeerkaart en ijskrabber met ruitenwisser.

IJskrabbers bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte ijskrabbers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ijskrabbers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ijskrabbers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 71 klanten

 

IJskrabbers bedrukken: een doordachte strategie

IJskrabbers bedrukken lijkt op het eerste gezicht misschien een aparte manier om uw bedrijf of merk in de kijker te plaatsen. Het is echter in de originaliteit dat men de meester herkent. Wie zichzelf profileert door middel van een handig en specifiek gebruiksvoorwerp als een ijskrabber stelt onmiskenbaar inventiviteit tentoon. Het is toch wel meegenomen dat uw merk automatisch wordt geassocieerd met originaliteit en doordachtheid, nietwaar? Eenzelfde effect kunt u bereiken met een vorstbescherming voor uw autoraam, dat nog meer ruimte biedt voor uw logo.

IJskrabbers met logo: zien en gezien worden

Voor garagehouders zijn bedrukte ijskrabbers natuurlijk de meest dankbare relatiegeschenken die er bestaan. Maar eigenlijk kan ieder bedrijf wel een leuke toespeling op zijn merk maken met zulk een gift. Een reisbureau, een ijsjesfabrikant; zelfs een relatiebureau. IJskrabbers met logo zijn voor alles inzetbaar en zorgen vanzelf voor leuke inspiratie. U kunt het zo gek niet bedenken waartoe bedrukte ijskrabbers zich toe kunnen lenen.

Bedrukte ijskrabbers: een nuttig presentje voor de klant

Er rijden meer dan 8 miljoen personenwagens rond in Nederland. Zowat in iedere wagen ligt er een ijskrabbers. In tegenstelling tot een simpel visitekaartje, wordt een relatiegeschenk in de vorm van een bedrukte ijskrabber niet weggegooid maar in de wagen gelegd. Het hoeft daarbij niet te winteren eer de klant nog eens herinnerd wordt aan uw bedrijf. IJskrabbers met logo springen heel het jaar door in het oog. En als de wagen wordt verkocht, krijgt een potentiële nieuwe klant de ijskrabber in handen. Allgifts.be staat klaar om u met raad en daad bij te staan.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster