Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Papermate relatiegeschenken: zeg het met hartjes

De pennen van Papermate, met het welbekende dubbele hartje in het logo, staan bekend om hun kwaliteit. Wilt u een low-budget promotiecampagne op touw zetten en uw relaties daarbij iets degelijks aanbieden, schenk dan Papermate relatiegeschenken. De mensen die uw giveaway in handen krijgen en het welbekende logo zien, naast uw eigen logo uiteraard, zijn te herkennen aan de waarderende trek om hun mond. Laat Papermate bedrukken en u hebt altijd een streepje voor bij uw relaties. Het is een subtiel statement van uw kant waarmee u duidelijk maakt dat het kleinste detail de grootste aandacht verdient.

Papermate bedrukken: de beste maat voor succesvolle promotie

Papermate pennen en vulpotloden bieden optimaal schrijfcomfort en hebben een betrouwbare reputatie. Uitlopende inkt bij mensen die linkshandig schrijven is uit den boze met dit merk. U denkt dus aan alles wanneer u Papermate relatiegeschenken uitdeelt. Wanneer u op een haast achteloze manier een Papermate pen schenkt aan uw relaties en zegt dat ze deze mogen houden, maakt u indruk. Laat Papermate bedrukkenom uit te delen op beurzen, in scholen, op kantoren en aan uw personeel en men weet wat men aan u heeft: u bent iemand die niets aan het toeval overlaat en daarvoor kwaliteit handhaaft in alles.

Papermate relatiegeschenken? Hartelijk aanbevolen

Geef toe dat het iets heeft: uw logo naast dat van een gereputeerd merk als Papermate bedrukken. De reacties die u krijgt maken van dit relatiegeschenk een plezier om uit te delen. Datzelfde plezier ervaren onze vakmensen bij Allgifts.be wanneer ze aan de slag gaan om van uw relatiegeschenk een exclusief weggevertje te maken. Zij zorgen ervoor dat uw naam dezelfde betrouwbare status krijgt als het merk dat broederlijk naast uw logo op uw geprefereerde Papermate relatiegeschenk staat.

9
1798 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999