Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Winter Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()

Werkkleding bedrukken voor herkenbaarheid

Laat uw eigen werkkleding bedrukken en hijs uw medewerkers op en top in een gaaf uniform! Werkkleding met logo zorgt ervoor dat uw medewerkers herkenbaar zijn en dat iedereen weet waar ze van zijn. Bovendien versterkt het werken in dezelfde werkkleding met logo ervoor dat uw medewerkers zich verbonden voelen met elkaar én met het bedrijf. Er wordt wel beweerd dat het de werksfeer zeer positief beïnvloedt! Geef uw medewerkers dus iets comfortabels om in te werken en laat voor hen uw werkkleding bedrukken!

Soorten en maten werkkleding met logo

Werkkleding met logo hebben we in alle soorten en maten, voor allerlei branches. Zo hebben we voor de horeca gave schorten met opdruk, maar ook polo’s en T-shirts. Voor de klussers en bouwvakkers hebben we gave handschoenen, die uitstekend beschermen en heerlijk zitten. Buiten werken in de herfst of winter? Ga dan voor onze heerlijk warme bodywarmers! U kunt hier uw medewerkers van top tot teen bekleden met sweaters, shirts, broeken, noem maar op! Kijk gewoon eens even rond!

Zo gaan we te werk met uw werkkleding bedrukken

Uw werkkleding bedrukken we altijd snel, maar heel secuur. Dit vinden wij belangrijk omdat dan uw kleding heel gauw bij u op de mat ligt, zodat u direct uw medewerkers kunt verblijden met gave, nieuwe werkkleding. U kunt er zeker van zijn dat uw logo of bedrijfsnaam haarscherp op de kleding verschijnt. Hoe we uw werkkleding bedrukken, verschilt per product. Soms kunt u in 1 kleur drukken, maar vaak is het ook mogelijk uw logo in meerdere kleuren op de kleding te zetten. Soms is zelfs een bedrukking in full color mogelijk!

Gratis digitale drukproef

U kunt altijd zien hoe het resultaat eruit komt te zien. U krijgt na bestelling altijd een digitale drukproef per mail toegestuurd. Wij gaan pas drukken zodra u hier uw akkoord op heeft gegeven. Daarna krijgt u een code in uw mail voor ons track & tracesysteem. Hier kunt u uw pakket op de voet volgen!

8.8
1898 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999