Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Mondkapjes
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Sublimatie handdoeken 

Wat kan er nou leuker zijn dan handdoeken bedrukken of borduren met uw logo? Simpel. Sublimatie handdoeken bedrukken! Dit is een handdoek waarop full colour geprint kan worden. Dat kan doordat de handdoek voorzien is van een polyester band, waarop alle kleuren gedrukt kunnen worden. Onthoudt dat handdoeken op ontzettend veel plekke ingezet kunnen worden. In de sportschool, thuis in de badkamer, op het strand, aan het zwembad, in de sauna en ga zo maar door! Zeker weten dat uw naam gezien wordt als u kiest voor sublimatie handdoeken bedrukken. En of dat nou een opvallende tekst of niet te missen afbeelding is.. Opvallen doet u sowieso!

Handdoeken met logo

Let u bij het kiezen van uw favoriete handdoek op de afmetingen? Zo is er een sublimatie sporthanddoek verkrijgbaar van 130x30 cm, een badhanddoek van 100x50 cm en een strandlaken van 180x100 cm. Wilt u dus voor een ultra luxe handdoek gaan? Uit ervaring weten we dat groot enorm gewaardeerd wordt! Goed om te weten dat bijna elke handdoek een drukoppervlak van 100x50 mm. heeft. Een handdoek van 180x100 cm. heeft dus geen groter drukoppervlak.

Andere soorten handdoeken bedrukken? Dat kan!

Nu kan het zo zijn dat u niet specifiek op zoek bent naar (de mogelijkheden van) sublimatie handdoeken bedrukken. Wist u dat we een heel ruim aanbod aan handdoeken, maar ook andere strandartikelen of juist producten rond gezondheid en verzorging hebben? Wij denken overigens graag met uw promotionele concept mee.

Portfolio topgeschenken

Bent u benieuwd wat we zoal leveren en voor welke namen we promotionele producten bedrukken mochten? U ziet het zelf in ons portfolio! Van bedrukte sjaals tot luxe speelkaarten en van anti-stress autootjes tot draadloze speakers. Meer inspiratie nodig? Trek aan de bel en samen komen we tot een passend geschenk. Waar wacht u nog op?

9.1
1595 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999