Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Sluiting
Aantal panelen
Frontvoering
Ga naar de producten ()

Sportcaps bedrukken

Bent u op zoek naar een cap die snel droogt, omdat u tijdens het sporten buiten bent? Een sportcap leent zich dan perfect, doordat hij vaak van speciaal materiaal (microfiber/vezel) is gemaakt. Meer weten over materialen en soorten caps? Lees onze adviespagina over petten!

Sportcaps voor de sportfanaten

Sportcaps als relatiegeschenk of giveaway voor de fanatieke sporters. Misschien zijn het uw collega’s, uw werknemers, relaties of klanten! Een pet die speciaal geschikt is voor sporters, bestaat dat? Absoluut. Een sportcap is vaak gemaakt van speciaal materiaal, zoals microfiber (ook bekend als microvezel). De functie van dit materiaal is dat de cap snel droogt. Niet alleen prettig als de sporter veel zweet, maar ook handig bij een regenbui als het gaat om een buitensport.

Petten borduren of bedrukken 

Natuurlijk wilt u een bedrukking of borduring op uw petjes zien. Petten komen namelijk overal, in de sportschool, op de golfbaan, in de supermarkt, in de sportkantine.. Een borduring zorgt voor een extra luxe uitstraling. Sportcaps bedrukken is dus ook absoluut een aanrader voor uw tennisclub of golfvereniging. Bent u wel op zoek naar sportcap, maar nét iets anders? Bekijk dan onze baseball caps (kenmerkend om zijn gebogen klep). Eerst meer weten over de verschillende soorten petten die we hebben? Kom meer te weten via onze adviespagina over petten!

Hier let u op als u een pet bedrukt!

Let u trouwens op het aantal panelen? Een cap met 6 panelen bevat een naad op de voorkant, waardoor een bedrukking niet mogelijk is op de gehele voorzijde. Een pet bedrukken op de gehele breedte van de voorkant kan wel met een 5 paneels pet. Wel is het mogelijk om een 6 paneels pet te borduren op de voorzijde. Wij geven u graag advies over welke bedrukkingsmethode het best past bij uw favoriete sportcap.

Wilt u gebruik maken van onze gratis logoservice?

Uw sportcap bedrukken is onze zorg. Een bedrukking of borduring begint bij uw artwork. En daarom is het erg belangrijk dat u uw logo en/of tekst aanlevert als gevectoriseerd AI-, EPS- of PDF-bestand. Zeggen deze termen u vrij weinig of misschien zelfs helemaal niets? Petje af voor onze service, al zeggen we het zelf. Want wij zetten uw artwork kosteloos, gratis dus, voor u om voor een uitstekend drukresultaat. Uw artwork komt zo heel scherp op uw favoriete petten te staan. Petten bedrukken? Laat dat maar aan ons over! 

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999