I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.7
3.2
-
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

6 producten Sorteren op:
3.9 door 13 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Een schoenentas bedrukken: u denkt ook aan alles

Het is vaak een gedoe om de reiskoffer netjes volgepakt te krijgen. Schoenen hebben wat dat betreft een reputatie. Laat een schoenentas bedrukken en u bespaart uw relaties de nodige hoofdbrekens bij het inpakken. Het is een apart relatiegeschenkje dat u een verraste blik zal opleveren als u dit aan uw relaties overhandigt. Ideaal dus om weg te geven als u een schoenenzaak hebt, maar ook als reisbureau, kleding- of sportzaak zal u hiermee hoge ogen gooien.

Een bedrukte schoenentas: onmiddellijk een vaste waarde

Laat een schoenentas bedrukken en u hebt een relatiegeschenk dat siert door zijn eenvoud. Zakenmensen die veel onderweg zijn zullen uw gift hogelijk waarderen. Het is zoiets wat altijd van pas komt maar waar men zelf nooit aan denkt om het aan te schaffen. U zult er dan ook de nodige waardering voor krijgen. Als u bijvoorbeeld bekend staat als die schoenenzaak waar men een schoenentas meekrijgt bij de aankoop van een paar schoenen, kunt u zeker van zijn dat uw klanten regelmatig weerkeren. Actieve klantenbinding dankzij het bedrukken van een schoenentas: soms kan promotie voeren zo heerlijk simpel zijn. Zulke giveaways maken gewoon het verschil.

Een schoenentas met uw logo: uw praktische aanpak, ten voeten uit.

Misschien denkt u dat een bedrukte schoenentas niet zo vaak in de kijker komt, maar dan onderschat u de tevredenheid van uw relaties. Een praktisch relatiegeschenk als een schoenentas zorgt voor mond-tot-mond reclame. Het herinnert uw klant aan zijn volgende bezoek aan u. Het zet u in de kijker als een merk dat het comfort van zijn relaties voor ogen heeft. Een schoenentas bedrukken zorgt voor een onschatbare meerwaarde voor uw naam. Allgifts.be zorgt ervoor dat uw logo direct geassocieerd wordt met kwaliteit, daar zorgt ons vakmanschap voor: een relatiegeschenk dat uw naam en faam waardig vertegenwoordigt.

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award