Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Kwaliteit g/m2
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vers en duurzaam: maak een statement met groente- en fruitnetjes! 

In onze wegwerpmaatschappij is het kiezen voor duurzaamheid niet alleen slim, maar het is ook een krachtig statement. Met Allgifts kun je groente- en fruitnetjes met logo laten bedrukken en zo bijdragen aan een groenere wereld en tegelijk jouw merk in de kijker spelen. 

Groente- en fruitnetjes bedrukken: milieuvriendelijk ontmoet marketing 

Duik in het groen met onze bedrukte groente- en fruitnetjes, gemaakt van kwalitatief katoen of stevig kunststof en let op het verschil in kwaliteit uitgedrukt in g/m2. Jouw logo krijgt een natuurlijk podium op deze herbruikbare netjes die keer op keer gebruikt zullen worden. Profiteer van onze snelle levering en gratis verzending, en vergeet niet dat je altijd een gratis sample en drukproef kunt aanvragen. 

Groente- en fruitnetjes met logo: jouw merk, duurzaam bekeken 

Zet je bedrijf op de duurzame kaart met herbruikbaar groente- en fruit zakje met logo. Ecologisch verantwoord en met een full colour bedrukking, jouw merk maakt deel uit van een positieve beweging. Onze hoge klanttevredenheid bewijst dat waarde en waarden hand in hand gaan bij Allgifts. Naast groente- en fruitnetjes vind je bij Allgifts een breed assortiment aan draagtassen en boodschappentassen die wachten om gepersonaliseerd te worden. Maak een impact met elk item dat je weggeeft en laat mensen jouw merk associëren met kwaliteit en duurzaamheid. Jouw positieve boodschap wordt gedragen door de straten, iedere keer als de tassen voor de dag komen. 

Aanverwante categorieën 

Katoenen tassen 

Bedrukte katoenen tassen  zijn sterk, milieuvriendelijk, en perfect voor bedrukking. Ze zijn het duurzame alternatief voor plastic draagtassen en tonen jouw merk op elk moment. 

Opvouwbare tassen 

Verras je relaties met een opvouwbare tas met logo die ze altijd bij zich kunnen hebben. Ideaal voor spontane aankopen en een slimme manier van reclame maken. 

Jute tassen 

Jute tassen met bedrukking zijn niet alleen trendy, maar ook ultrasterk. Een natuurlijke blikvanger waar jouw bedrijfslogo prachtig op uitkomt. 

Laat jouw merk bloeien! 

Wil je laten zien dat je bedrijf staat voor vernieuwing en verantwoordelijkheid? Bestel vandaag nog je bedrukte tassen bij Allgifts! Combineer ze met onze katoenen, opvouwbare, of jute tassen voor de ultieme duurzame marketingmix. Vraag met een simpele klik een offerte aan of voeg ze toe aan je winkelwagentje. Met Allgifts wordt duurzaamheid jouw visitekaartje! 

9
2058 Beoordelingen
9 Op basis van 2058 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999