I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Bedrukte Schaeffer pennen

Schaeffer is een creatief merk, dat zich naar eigen zeggen kermerkt door haar vakmanschap. Het is een Amerikaans bedrijf en is een dochter van A.T. Cross Company, waar onze Cross pennen vandaan komen. Schaeffer pennen zijn balpennen, die over het algemeen fijn in de hand liggen. Ten opzichte van vulpennen zijn balpennen wat praktischer, al helemaal voor de linkshandigen onder ons. Inkt uitvegen wordt bij dit soort pennen voorkomen.

Schaeffer pennen met logo voor uw relaties

Deze pennen zijn voor de echte creatieveling en schrijffanaat. Ze zijn ten opzichte van andere merken vrij goedkoop en toch van goede kwaliteit. Vaak worden deze pennen puur en alleen als pen geproduceerd, maar er zijn er ook bij met een stylus als extraatje. Zo kunt u zelf bepalen waar u uw relatie mee verwent!

 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018