Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Mondkapjes
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 4 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Schrijfkleur
Mechanisme
Grip
Gum
Ga naar de producten ()

Rotring pennen met logo?

Rotring is een Duits merk, gespecialseerd in pennen. Het merk heeft een aantal pennen die, zoals hun naam zegt, geïnspireerd zijn door plaatsen op de wereld. Zo is er een Dubai uitvoering, maar ook een Madrid versie. Rotring pennen zijn onderscheidend doordat het bedrijf is geïnspireerd door eenvoud en minimalisme. Deze pennen zijn dus geen schreeuwers, maar hebben toch op hun eigen manier luxe in zich.

Bedrukte Rotring pennen voor uw relaties

Relaties worden altijd blij van het krijgen van een pen. Een zeker een speciaal merk pen. Met een pen als dit laat u zien dat u uw relatie iets nuttigs wil geven, maar toch ook dat u er moeite in heeft gestoken. Zijn pennen niet wat standaard? Helemaal niet! Door uw logo of boodschap te graveren, maakt u de pen eigen. 

Rotring pennen graveren bij Allgifts

Wij graveren uw pennen op een kwalitatief utistekende manier. Tegelijkertijd doen we dat snel, zodat uw pennen gauw bij u op de mat liggen en het uitdeelplezier kan beginnen! U krijgt van tevoren altijd een digitale drukproef voor akkoord toegestuurd, zodat het resultaat naar uw wens zal zijn.

9.1
1611 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999