+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Notitieblokken & post-its

(85)

Notitieblokken & post-its bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte notitieblokken & post-its relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals notitieblokken & post-its bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk notitieblokken & post-its met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 140 klanten

Memoblokjes bedrukken voor intern en extern gebruik

Hoe vaak valt het niet voor dat u snel iets wil noteren en op zoek bent naar een stukje papier. Post its zijn hier ideaal voor en ze worden dan ook veelvuldig gebruikt in elke onderneming. Maar ook thuis, in de wachtzaal, aan het loket of op café komen ze van pas. Post its bedrukken is dan ook een absolute aanrader voor elk bedrijf dat haar naamsbekendheid wil vergroten. Eerst en vooral kunt u memoblokjes bedrukken voor intern gebruik. Doordat ze op het bureau van elke werknemer terechtkomen, springen ze ook in het oog van klanten die op bezoek komen in het bedrijf. Daarnaast kunt u post its bedrukken voor extern gebruik.

Post its bedrukken als relatiegeschenk

Hoewel memoblokjes bedrukken als relatiegeschenk niet vaak gebeurt gezien ze geen volwaardige gift vormen, zijn ze wel ideaal om mee te geven in combinatie met andere gadgets. Ze kunnen bijvoorbeeld deel uitmaken van een goodie bag die u uitdeelt op evenementen. Andere zaken die in deze tas thuishoren zijn giveaways zoals balpennen en usb sticks. Wanneer u ze aan de start van de conventie verdeelt zult u merken dat ze tijdens het gebeuren al meermaals hun nut bewijzen.

Memoblokjes bedrukken met uw logo

Het enige waar u rekening mee moet houden bij post its bedrukken is de hoeveelheid plaats die uw bedrukking in beslag neemt. Wilt u dat de post its hun doel blijven behouden, dan dient u voor een subtiele en kleine print te kiezen zodat er voldoende ruimte over blijft voor eigen notities.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster