+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

XD Design

(102)

XD Design producten zijn slim ontworpen producten die praktisch en origineel zijn. Veel ontwerpen van XD Design zijn bekroond met internationale prijzen van toonaangevende instanties zoals Red Dot, US GoodGift en IF design.

Voor een leuk geschenk binnen iedere categorie bent u bij het merk XD Design aan het juiste adres. XD Design biedt namelijk producten aan uit verschillende categorieën. Van de nieuwste technologische gadgets tot een functionele stormparaplu. U vindt dus altijd een passend geschenk voor uw relatie binnen uw budget.

XD Design bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte xd design relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals xd design bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk xd design met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 129 klanten

Grip multitool bedrukken

v.a. € 14,05

Tower pepermolen bedrukken

v.a. € 12,29

Swirl luxe wijntas bedrukken

v.a. € 19,71

Spire kaasrasp bedrukken

v.a. € 5,69

XD Design relatiegeschenken: promotie in schoonheid

Praktisch en origineel als de artikelen van XD Design zijn, hoeft het geen verwondering te wekken dat deze producent regelmatig wordt bekroond met internationale prijzen inzake innovatie en design. Het geeft uw gift een zekere allure als u voor uw promotie XD Design relatiegeschenken uitdeelt. Een gepast relatiegeschenk zoeken in het gevarieerde gamma van slimme en gestileerde producten van deze ontwerper, is dan ook een ontdekkingstocht op zich. XD Design bedrukken om uw relaties slim te verwennen geeft uw logo een delicate finishing touch.

XD Design bedrukken: een streling voor het oog

Een apart vormgegeven isoleerfles of een peper-en-zout set als smaakvolle eyecatcher in uw restaurant. Verras uw relaties met een fraaie Luxo barbecue set of laat XD Design bedrukken zoals een kloeke Hurricane stormparaplu. Relatiegeschenken met niet enkel een praktisch nut, maar die ook esthetisch uw logo naar een hoger niveau tillen. Een stilistisch juweeltje valt op in de grijze middelmaat. Uw relatiegeschenk zuigt alle aandacht naar zich toe en maakt nieuwsgierig. Geef uw relaties een uitverkoren gevoel en laat dus XD Design bedrukken.

XD Design relatiegeschenken bedrukken: een kwestie van goede smaak

Vormgeving, design, ontwerp: het zijn woorden die we hier bij Allgifts.be dagelijks horen uit de mond van onze specialisten. Zij staan in voor de nauwkeurige opdruk van uw logo op uw gekozen XD Design relatiegeschenken. Zij maken van uw merk en uw gekozen item een relatiegeschenk dat een feest voor het oog wordt. Onze medewerkers staan garant voor een onberispelijke service en een gegronde knowhow. Onze ploeg zet zich als één man achter het welslagen van uw project. Met Allgifts.be aan uw zijde wordt uw promotieteam gevoelig uitgebreid.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster