I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 5 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Schrijfkleur
Mechanisme
Grip
Ga naar de producten ()

Senator

Bent u op zoek naar een low-budget geschenk met een standaard exterieur? Dan zijn de producten van Senator zeker iets voor uw bedrijf. Senator biedt namelijk kwalitatief goede pennen aan in een lage prijsklasse. U geeft een kleinigheidje cadeau waar uw relatie echt iets aan heeft.

Senator pennen bedrukken

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Allgifts.nl aan het juiste adres. Allgifts.nl beschikt over pennen van het merk Senator. Senator staat bekend om de lage prijsklasse en goede kwaliteit. Een Senator geschenk heeft altijd een standaard uitstraling waardoor uw bedrukking extra opvalt. Laat daarom Senator geschenken bedrukken voor uw relaties.

Senator pennen met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met Senator pennen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle Senator geschenken zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Senator pennen bedrukken voor relaties  

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan Senator geschenken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze standaard pen, een fijne balpen of deze pen.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018