+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Papermate

(5)

Zoekt u voor uw relatie een low-budget geschenk, dan zijn de producten van Papermate iets voor uw bedrijf. Papermate heeft namelijk kwalitatief goede plastic pennen in haar assortiment. U geeft uw relatie een functioneel geschenk. Het geschenk wordt veel gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de herinnering aan uw bedrijf groot is.

Papermate bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte papermate relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals papermate bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk papermate met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 8 klanten

Papermate relatiegeschenken: zeg het met hartjes

De pennen van Papermate, met het welbekende dubbele hartje in het logo, staan bekend om hun kwaliteit. Wilt u een low-budget promotiecampagne op touw zetten en uw relaties daarbij iets degelijks aanbieden, schenk dan Papermate relatiegeschenken. De mensen die uw giveaway in handen krijgen en het welbekende logo zien, naast uw eigen logo uiteraard, zijn te herkennen aan de waarderende trek om hun mond. Laat Papermate bedrukken en u hebt altijd een streepje voor bij uw relaties. Het is een subtiel statement van uw kant waarmee u duidelijk maakt dat het kleinste detail de grootste aandacht verdient.

Papermate bedrukken: de beste maat voor succesvolle promotie

Papermate pennen en vulpotloden bieden optimaal schrijfcomfort en hebben een betrouwbare reputatie. Uitlopende inkt bij mensen die linkshandig schrijven is uit den boze met dit merk. U denkt dus aan alles wanneer u Papermate relatiegeschenken uitdeelt. Wanneer u op een haast achteloze manier een Papermate pen schenkt aan uw relaties en zegt dat ze deze mogen houden, maakt u indruk. Laat Papermate bedrukkenom uit te delen op beurzen, in scholen, op kantoren en aan uw personeel en men weet wat men aan u heeft: u bent iemand die niets aan het toeval overlaat en daarvoor kwaliteit handhaaft in alles.

Papermate relatiegeschenken? Hartelijk aanbevolen

Geef toe dat het iets heeft: uw logo naast dat van een gereputeerd merk als Papermate bedrukken. De reacties die u krijgt maken van dit relatiegeschenk een plezier om uit te delen. Datzelfde plezier ervaren onze vakmensen bij Allgifts.be wanneer ze aan de slag gaan om van uw relatiegeschenk een exclusief weggevertje te maken. Zij zorgen ervoor dat uw naam dezelfde betrouwbare status krijgt als het merk dat broederlijk naast uw logo op uw geprefereerde Papermate relatiegeschenk staat.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster