Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Mag-Lite

Als het gaat over kwaliteit zaklampen voor professioneel gebruik, dan heb je het over een Maglite zaklamp. Wat deze zaklampen zo speciaal maakt, is dat ze gemaakt zijn uit vliegtuigaluminium. Dat maakt dat ze schok- en weerbestendig zijn en dus zijn gemaakt voor de echte doorbijter! Maglite is één van onze merken die jou kwaliteit en professionaliteit doen uitstralen. Doe inspiratie op met onze andere merken of ga voor de Maglite zaklamp. Niet zo merkgebonden? Dan kun je altijd zaklampen bedrukken van andere merken!

Maglite zaklamp met jouw logo!

Geef jij een zaklamp als relatiegeschenk of laat je zaklampen bedrukken voor je personeel? Zo zorg je ervoor dat ze comfortabel en makkelijker te werk kunnen gaan. Lampen van het Amerikaanse topmerk staan voor kwaliteit en gaan lang mee. Je kunt een losse lamp bestellen, maar ook bedrukte zaklampen in een stijlvol doosje, met daarbij dát wat jij nodig hebt. Wil je zaklampen laten bedrukken met je logo, dan heb je een uitstekende keuze gemaakt! Of je ze nu als relatiegeschenk inzet of voor je personeel om tijdens het werk te gebruiken. Een goede zaklamp kan namelijk iedereen wel gebruiken. Bij het klussen thuis, op de camping, noem maar op... Wil je méér geven, of juist iets anders nuttigs? Laat je dan inspireren in onze categorie voor gereedschap en veiligheid. Daar vind je allerlei andere handige tools voor de bouw, maar ook voor elke klusjesman. Toch meer voor de avonturier aan het shoppen? Bekijk dan zeker eens onze Swiss Peak producten, die gemaakt zijn voor het comfortabel maken van het outdoor leven. Denk aan thermosbekers, rugzakken, paraplu's, maar ook hoofdtelefoons om maar een voorbeeld te geven!

Maglite LED

Ga jij voor professionele zaklampen bedrukken met logo? Klasse! Met een merkproduct zoals een  Maglite zaklamp laat jij zien dat niet zomaar alles goed genoeg is voor jouw personeel of relatie. Bij Allgifts is elk product van kwaliteit, merk of geen merk. Alleen is het zo dat de perceptie bij een merkproduct anders is. Een merk geeft de ontvanger een exclusiever gevoel. Je hebt écht je best gedaan om iets goeds te kopen. Je kunt bijvoorbeeld voor een LED zaklamp gaan. Een lamp die lange tijd ontzettend helder licht schijnt. Zo kun jij in elk donker hoekje doen wat je moet doen, zoals een klusje. Maar ze zijn ook ideaal wanneer je eens in het donker naar buiten moet en niet iedereen wakker wilt maken door alle lichten aan te zetten. Zomaar wat voorbeelden die iedereen kunnen overkomen en waarbij een zaklamp erg gewenst is! LED zaklampen van Maglite heb je in diverse uitvoeringen en kleuren. Ze zitten in een handig doosje, inclusief batterij. Bekijk ook eens onze categorie voor lampen bedrukken, waar we ook handige treklampen en hoofdlampen hebben, om maar wat voorbeelden te noemen. Wat komt jou het beste van pas? Een klein lampje nodig dat je altijd bij de hand hebt? Ga voor sleutelhangers met lampje!

Mini Maglite

Erg populair is met recht te Mini Maglite zaklamp. Ook die zit in een handig en stijlvol doosje verpakt en ook hierbij zitten batterijen inbegrepen. Zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt! Wil je daar nóg een handig extraatje bij? Ook dat is mogelijk! Laat zaklampen bedrukken waar én een batterij bij zit, én een reservelampje. Ook kun je kiezen voor een Mini Maglite met batterij en zakmes erbij. Het zakmes is net als de zaklamp een kwalitatief en stijlvol model. Deze komt namelijk van het merk Victorinox, dat bekend staat om de Zwitserse zakmessen. Je weet het vast wel, die met het Zwitserse kruis erop. Immers, bij kwaliteit lever je alleen maar méér kwaliteit. De zaklamp bedrukken kan meestal op de lamp zelf. Eigenlijk bedrukken we ze niet, maar graveren we ze. Zo heb jij een slijtvaste opdruk, in stijl. Het doosje is in de meeste gevallen niet van je logo te voorzien. We kunnen alleen de zaklamp graveren. Maar dat is immers ook hetgeen wat gebruikt wordt. Jouw logo zal keer op keer gezien worden door je relatie en daardoor in het geheugen blijven hangen. Daarnaast zorgt de kwaliteit van het product voor een onvergetelijke en positieve associatie bij jouw bedrijf!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999