I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 9 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Ga naar de producten ()

Jamie Oliver bedrukken

De bekende topkok Jamie Oliver, ook wel de 'Naked Chef' genoemd, biedt een prachtig assortiment kookproducten. Van desgin gecombineerd met een goede kwaliteit wordt koken nog leuker! Natuurlijk zijn deze producten ook te bedrukken. Hiermee vallen de relatiegeschenken van Jamie Oliver altijd in de smaak!

14 producten

Jamie Oliver relatiegeschenken: promotie met een chef

Wilt u promotie voeren met een ster? Schakel dan Jamie Oliver in. The Naked Chef is razend populair en zijn kookkunsten geven smaak aan uw promotiecampagne. Jamie Oliver relatiegeschenken kunnen rekenen op heel wat belangstelling, waarin uw logo handig deelt. Oliver dankt zijn bijnaam ‘The Naked Chef’ aan het feit dat hij koken tot zijn pure essentie terugbrengt. Beroep doen op een bekende persoonlijkheid om uw relatiegeschenk extra aandacht te geven is ook promotie in zijn puurste vorm. Laat Jamie Oliver uw logo aanprijzen en uw merk slaat aan.

Jamie Oliver artikelen bedrukken: speel in op de hype

Producten die met de goedkeuring van Jamie Oliver op de markt komen, getuigen van kwaliteit. U kunt er dus van uitgaan dat een schort of een messenset waarop zijn sympathieke naam staat, wat te bieden heeft. Het is fijn koekjes bakken met een biscuits en brownie set van deze chef-kok. Jamie Oliver relatiegeschenken worden een vaste waarde in de keuken en op de eettafel. Leuk om uit te delen aan uw trouwe relaties tijdens de traditionele relatiegeschenkdagen rond de feestdagen. Ze zorgen voor een feestelijke sfeer en de belofte aan een leuk etentje.

Jamie Oliver relatiegeschenken: lovely

Uw logo arm in arm met Jamie Oliver? Daar passen wij bij Allgifts.be wel een mouw aan. Natuurlijk wilt u niet dat de populaire tv-kok met alle eer gaat lopen. Uw logo moet aan iedereen duidelijk maken wie de gever is van deze gulle gift. Steek uw licht op bij onze specialisten. Zij beraadslagen met u over de beste strategische plaatsing van uw logo op een Jamie Oliver relatiegeschenk. U wordt heel de tijd betrokken bij het productieproces en weet iedere moment hoever we staan. Transparantie en klantvriendelijkheid, vanzelfsprekend bij Allgifts.be.

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018