+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Inspiratie

(1832)

..

Inspiratie bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte inspiratie relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals inspiratie bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk inspiratie met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 2792 klanten

Pepermunt blokje bedrukken

v.a. € 0,10

Roxy pennen bedrukken

v.a. € 0,09

Zakspiegel bedrukken

v.a. € 0,15

Stylus pen bedrukken

v.a. € 0,19

KeyCord bedrukken

v.a. € 0,34

Memoblad 50 vel bedrukken

v.a. € 0,15

EHBO-set bedrukken

v.a. € 0,91

Bagagelabel bedrukken

v.a. € 0,27

Pepermuntdoos bedrukken

v.a. € 0,23

Nash balpen bedrukken

v.a. € 0,13

Thema relatiegeschenken bedrukken, altijd een reden voor promotie

Wanneer u thema relatiegeschenken bedrukken laat, kunt u van uw promotie een verhaal maken. U giet uw promotie in een toepasselijke, thematische context, waardoor uw logo nog meer gaat opvallen. Denk hierbij aan feestdagen zoals Valentijn of de jaarlijks weerkerende vakantieperiode. U kunt voor ieder thema relatiegeschenken bedenken. Wekelijks zijn er wel speciale dagen. De Internationale Vrouwendag, de Boekenweek, Secretaressedag, Dikketruiendag; noem maar op. Allemaal lovenswaardige initiatieven waaraan u een toepasselijk relatiegeschenk kunt linken.

Thema relatiegeschenken: bewuste promotie

Thema relatiegeschenken met een verhaal houden uw relaties bij de les. In het kader van een nationaal of internationaal thema bedenkt u een relatiegeschenk waarmee uw logo op een positieve manier in de kijker komt. Deel pennen uit rond de Dag van de Mensenrechten in december, een leuk hebbeding voor de kinderen rond Sinterklaas of een grappige, stoere sleutelhanger tijdens de periode rond de Wereldmannendag. Op die manier profileert u zich als een merk dat oog heeft voor de actualiteit en via thema relatiegeschenken zijn maatschappelijke betrokkenheid toont. Vanaf het moment dat u ergens de aandacht op vestigt, wordt ook uw logo een thema.

Thema relatiegeschenken bedrukken: opvallend en interessant

Solidariteit betonen, maatschappelijke betrokkenheid: het zet uw logo in de actualiteit, zorgt voor animo. Anderzijds, wanneer u een thema kiest dat verwijst naar bijvoorbeeld Moederdag, brengt u uw relaties die toch wel belangrijke dag tijdig in de herinnering. Thema relatiegeschenken bedrukken bij Allgifts.be is dus een slimme, lonende zet met een navenant resultaat. Uw logo wordt met gepaste zorgvuldigheid op uw gekozen relatiegeschenk gedrukt en dankzij onze transparante service en snelle levertijden kunt u kort op de bal spelen. Op die manier bent u er als de kippen bij als u uw promotie door een themadag wilt laten dragen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster