Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Nieuwe relatiegeschenken Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken Mondkapjes
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Badsets bedrukken: de zachte aanpak

Wilt u uw relaties een heerlijk gevoel van comfort geven, overhandig hem of haar dan een luxueus aanvoelende badjas en geniet van de reactie die u krijgt. Met een badjas bedrukken als relatiegeschenk overstijgt u het zakelijke karakter dat u hebt met uw relaties en wordt uw logo een weldoende herinnering. Een bedrukte badset is hoe dan ook een relatiegeschenk dat u, de schenker, een warm en positief imago geeft. Maar u kunt ook een badjas of zeep bedrukken voor heel andere doeleinden.

Zeep bedrukken of een bedrukte badset: verwelkom uw gasten

Runt u een hotel of baat u een B&B uit? Rust uw badkamers uit met een bedrukte badset en laat een badjas bedrukken om uitnodigend op het bed te leggen. Uw gastvrijheid zal geroemd worden met positieve reviews en een drukke bezetting tot gevolg. Zeep bedrukken voor in de douche maakt het plaatje helemaal af. Tegelijk houdt u controle over uw linnen. Hebt u een reisbureau of een kapsalon, dan kunt u een reis-badsetje meegeven met uw klanten: u ziet dat er heel wat mogelijkheden zijn om een badset in te zetten als relatiegeschenk.

Een bedrukte badset: een aangename kennismaking

Als u een exclusief setje zeep bedrukken laat kunt u niets meer verkeerds doen bij uw vooral vrouwelijke relaties. Laat daarbij een badjas bedrukken en uw wint de mannen ook voor u. Wij hebben ‘one size fits all’ badjassen of exclusieve dames- en herenbadjassen in ons assortiment van 100 % katoen: pure verwennerij na de douche of het bad. Wellness sets, verzorgingsets: bij Allgifts.be maken wij er met uw logo stijlvolle weggevers van waarmee u uw relaties extra in de watten legt.

 

9.1
1609 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999