Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

VR brillen bedrukken

Altijd al een op safari gewild, vanuit huis in een achtbaan kunnen stappen of misschien wel in een woestijn lopen? Alles kan met Virtual Reality! VR is een innovatieve technologie die zowel voor plezierbelevesnissen als voor bijvoorbeeld de zorg wordt gebruikt. En ook u kunt dit ervaren. Laat Virtual Reality brillen bedrukken! Iets anders als relatiegeschenk waarmee je laat zien dat je bij de tijd bent? Misschien is een selfiestick bedrukken een idee!

Een virtual reality bril bedrukken: een wereld van verschil

Wilt u op een originele manier uw logo letterlijk in de kijker zetten, laat dan een vr bril bedrukken. Een nieuw automodel introduceren tijdens een opendeurdag in uw garage, een virtuele rondleiding geven in een woning voor geïnteresseerde kopers in uw vastgoedkantoor: het krijgt een levensechte dimensie als u dat kunt presenteren via een filmpje dat door middel van een vr bril kan bekeken worden op de smartphone. Het wordt helemaal leuk als u uw relatie kunt verzekeren dat ze dit gadget mogen houden. Dankzij uw logo op de vr bril zal men u niet licht vergeten.

Een vr bril bedrukken: dubbele boodschappen

Het mooie aan een vr bril bedrukken is, dat u er meerdere signalen mee kunt geven. U kunt een state-of-the-art virtual reality bril bedrukken om de bezoekers van uw elektronicazaak te overtuigen van uw kennis van zaken. U kunt ook een kartonnen vr bril bedrukken, waarmee u ook nog eens uw ecologisch bewustzijn tentoonspreidt. Ideaal om uit te delen op beurzen om uw bedrijf op een gloedvolle manier te presenteren vanwege de lage prijs. De smartphone van uw relatie is er in een wip ingebouwd; onder uw logo kunt u de downloadlink van het vr filmpje drukken. Het is een giveaway waar uw relaties blijvend plezier van zullen hebben.

Een virtual reality bril bedrukken: promotie die de tongen losmaakt

Laat een virtual reality bril bedrukken en u geeft de mensen iets waarover gesproken wordt. Men wisselt weetjes uit, downloadlinks, vergelijkt en kijkt. Altijd zal uw logo een centrale rol spelen in die levendige discussies. Bij Allgifts.be zorgen we er wel voor dat uw logo minstens zoveel aandacht krijgt als het relatiegeschenkje zelf. Daarvoor gebruiken wij de nieuwste technieken en kunt u rekenen op een doorgedreven service, waarbij rekening gehouden worden met uw individuele wensen inzake druktechniek, productie- en leveringsproces.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999