Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Selfiesticks bedrukken

But first... let me take a selfie! Selfiesticks bedrukken is ideaal voor wie graag de toerist uithangt of foto's wil maken met een grotere groep. Nu hoef je niet meer je arm tot het uiterste te strekken en is een lamme arm dus verleden tijd! We hebben selfiesticks van verschillende lengtes. Draadloos of toch met een snoertje. Met een afstandsbediening of gewoon met een simpel knopje. Kijk gewoon even rustig rond, of ga naar onze andere telefoonaccessoires!

Een selfie stick bedrukken: op de foto met uw logo

Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, zijn een vast onderdeel geworden tijdens citytrips en vakantie: selfie sticks. Profiteer mee van de populariteit van dit item en laat een selfie stick bedrukkenals catchy relatiegeschenk. Iedere zichzelf respecterende toerist, en dat zijn we op tijd en stond allemaal wel eens, gaat niet op reis zonder een selfie stick. Ook jongeren die op sociale media hun whereabouts willen delen, maken gretig gebruik van dit gadget. Herinner uw klanten aan uw logo en schenk ze een bedrukte selfie stick: uw populariteit zal pieken.

Een bedrukte selfie stick: altijd en overal in het vizier.

De selfie sticks bij Allgifts.be blinken uit door gebruiksgemak en doeltreffendheid. Zo zijn er uitschuifbare sticks, met een monopod, met bluetooth bediening in de vorm van een sleutelhanger, u kiest maar. Een selfie stick bedrukken voorziet in een groeiende behoefte, omdat iedereen tegenwoordig met een smartphone op zak rondloopt. Bijgevolg treft u met dit relatiegeschenk altijd doel, eender wat uw eigenlijke business is. Hij zal met graagte aangenomen worden, al dan niet voor eigen gebruik of om de kinderen ermee blij te maken. Intussen prijkt uw logo toch maar mooi op dit relatiegeschenk.

Een selfie stick bedrukken: helemaal mee

Gadgets zijn van alle tijden, maar met een selfie stick is er meer aan de hand. Het is een verlengde van zowat het meest persoonlijke eigendom van uw relatie. Een selfie stick schenken is dus tegelijk een blijk van vertrouwen naar uw klant toe. U geeft hem of haar iets dat het gebruiksplezier verhoogt. Uw logo op dit relatiegeschenk, met het nodige, bekende vakmanschap van Allgifts.be erop aangebracht, wordt op die manier een vertrouwde bondgenoot voor mooie foto’s en fijne herinneringen.

8.9
1891 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999