+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Laserpointers & Presenters

(44)

..

Laserpointers & Presenters bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte laserpointers & presenters relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals laserpointers & presenters bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk laserpointers & presenters met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 62 klanten

Laserpointer bedrukken

v.a. € 8,71

Laserpointer bedrukken

v.a. € 5,04

Laserpointer bedrukken

v.a. € 5,72

Wireless Presenter bedrukken

v.a. € 25,93

Laserpointer bedrukken

v.a. € 8,16

Laserpointer bedrukken

v.a. € 2,70

4 in 1 pen bedrukken

v.a. € 2,05

Een laser pointer bedrukken: uw logo wijst waar het op staat

Laat een laser pointer bedrukken als relatiegeschenk en u maakt indruk. Als uw relatie een presentatie houdt en met een bedrukte laserpen uitleg verschaft, kan het publiek daarna vergast worden op een laserpen met uw logo op als dank voor de aandacht. Een presenter bedrukken is ook een fijne giveaway voor bezoekers van uw bedrijf, van zakenrelatie tot sollicitant. Ook voor allerlei evenementen zoals een bedrijven- of jobbeurs kunt u een presenter bedrukken. Het geeft een professioneel cachet aan uw merk.

Een presenter bedrukken en uw naam maakt naam

Als u een laser pointer bedrukken wilt, hebt u bij ons een ruime keuze. Bijvoorbeeld een 4 in 1 bedrukte laserpen waarmee men ook nog eens kan schrijven, een tablet kan bedienen en licht ziet in de duisternis. Of u laat een presenter bedrukken die tegelijkertijd een USB stick is, waarin men dan de inhoud van de presentatie kan opslaan. Mooi gepresenteerd in een geschenkdoosje of met een handig karabijnhaakje: een geschenkje waar niemand ongevoelig voor blijft. U kunt tegelijk een handige lanyard of keycord erbij schenken, wat uw logo nog meer zichtbaarheid garandeert.

Een bedrukte laserpen: een innovatieve eyecatcher

Een presenter bedrukken: ideaal als u scholen, hogescholen of universiteiten bezoekt. Een handig hulpmiddeltje voor het lerarenkorps en de proffen. Maar u kunt ook een laser pointer bedrukken met ingebouwd UV-licht om vals geld te detecteren. Niet alleen kassapersoneel bewijst u daarmee een dienst, maar zowat iedereen. U kunt met een bedrukte laserpen kortom iedereen plezieren, wat het een veelzijdig relatiegeschenk maakt. Bij Allgifts.be zorgen we voor een perfecte presentatie van uw logo op dit kleinood zodat uw naam binnen de kortste keren gemaakt zal zijn.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster