Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Inhoud ml
Van
 
Tot
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Saladebekers bedrukken

Voor echte fitboys en fitgirls laat je deze hippe saladebekers bedrukken! We hebben saladebekers en saladebakjes in het groot en in het klein. Allemaal zijn ze voorzien van in elk geval een vorkje. Sommige hebben ook nog een extraatje, zoals een dressingbakje. Nu kun je overal en altijd eenvoudig verse salade eten. Geen smoesjes meer dus!

Daarom laat u saladebekers bedrukken met logo!

Gezond eten is helemaal van nu. Laat daarom saladebekers bedrukken! We zijn tegenwoordig helemaal gek van eiwitshakes, yoghurt, fruit, gegrilde groenten, you name it. Het is dus zowel hip als heel gezond om je groenten of fruit altijd bij je te hebben. Bedrukte saladebekers zijn dan perfect! Don't forget: we hebben ook speciale shakebekers! De bekers hebben verschillende groottes en zijn allemaal voorzien van een handige opening/sluiting en tevens een vork. Zo kunt u overal en altijd gezond bezig zijn. Geen smoesjes meer!

Saladebekers bedrukken met uw logo

De bedrukte saladebekers variëren in grootte, model en hebben verschillende soorten openingen en sluitingen. Neem de tijd om even rustig rond te kijken welke het beste bij uw ideeën aansluit. Natuurlijk kunnen we u hiermee ook altijd adviseren. Schroom niet en bel of mail ons via bovenstaande contactgegevens. Onze gespecialiseerde mensen helpen u graag verder! Eerst een beker in het echt zien? Bij ons kunt u tot wel 3 samples opvragen! Wie binnen 10 werkdagen na de aanvraag bestelt, mag het sample gratis houden.

Saladebekers bedrukken: hoe en wat

De saladebekers bedrukken we altijd op de voor- of zijkant, waar uw logo het beste opvalt. De exacte positie verschilt per beker. In een aantal gevallen is het zo dat er ook nog een extra positie mogelijk is, zoals een bedrukking op het deksel. Ook de drukmethode verschilt. Dat is vaak de tampondruk, waarmee op kunststof snel en secuur gedrukt kan worden. Het kan ook zo zijn dat er een sticker wordt gebruikt om uw logo op de bekers te zetten.

Altijd meekijken

Voor we uw saladebekers bedrukken, sturen we u een digitale drukproef per mail. Zo kunt u kijken of het aansluit op uw ideeën. Zodra u akkoord geeft, gaan onze professionals uw saladebekers bedrukken. Wanneer uw bedrukte saladebekers klaar zijn, kunt u de gratis verzending van deur tot deur volgen met ons track & tracesysteem. Hiervoor krijgt u per mail een unieke code toegestuurd, waarmee u eenvoudig uw pakket aanmeldt.

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999