I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
1
13
-
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Toon alles
Inhoud ml
350 ml
550 ml
-
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

Een cocktail set bedrukken voor klanten en personeel

Een cocktail set bedrukken zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam in een adem door wordt genoemd met een plezierige avond of een leuk feestje. Binnen het setje vindt u enerzijds de beker waarin de drankjes gemixt worden en anderzijds de cocktail accessoires met logo zoals een handige maatdop, een stamper en een roerstaaf. U kunt een cocktail set bedrukken omdat het helemaal aansluit bij de activiteiten van uw onderneming, maar dat hoeft niet per definitie zo te zijn. Ook wanneer u uw klanten of werknemers wilt verrassen met een origineel en speels relatiegeschenk zijn cocktail accessoires met logo een goed idee. Eventueel doet u er nog enkele bedrukte glazen bij of een mooie karaf.

Online een cocktail set bedrukken

Bent u ervan overtuigd dat cocktail accessoires met logo een prima attentie vormen voor uw klanten, dan kunt u bij allgifts.be uit meerdere exemplaren kiezen. Elk setje cocktail accessoires met logo wordt precies zo bedrukt zoals u dat wilt. U kunt kiezen tussen een kleurendruk of zwart/wit, met een slogan bij of zonder bijkomende tekst en in diverse groottes.

Een cocktail set als eindejaarsgeschenk

Vooral op het einde van het jaar, wanneer volop geschenken worden uitgedeeld om klanten en personeel te bedanken voor een succesvol jaar, is het gebruikelijk om een leuke attentie te voorzien. Een bedrukte cocktail set past prima bij de feestelijke tijd van het jaar en zal zeker gewaardeerd worden. Indien u er een jaartal of boodschap bij laat drukken, zorgt dit voor een leuke toets en herinnering.

 

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.be

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award