+32 (0)38 08 71 49

Stuur ons een email

Kindercaps

(8)

Kindercaps zijn ideaal om ze te beschermen tegen de zon! Deze petten hebben een kleiner formaat en daarom passend voor de jeugd. Let u bij het selecteren van een pet op de sluiting? Een verstelbare of met elastiek is aan te raden, zodat hij hoe dan ook past. Lees meer adviezen!

Kindercaps bedrukken? Allgifts.be levert onbedrukte en bedrukte kindercaps relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kindercaps bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kindercaps met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 15 klanten

Kindercaps bestellen

Een kleiner formaat pet, speciaal gemaakt voor de kleinere kinderhoofdjes. Doorgaans met verstelbare sluiting (klittenband, drukknoopsluiting of elastisch). Zo past het petje nagenoeg altijd! Kindercaps zijn ideaal om het gezicht (of zelfs de nek) te beschermen tegen de zon. Wist u dat we zelfs petjes hebben met een extra gedeelte stof om de nek ook bescherming te bieden?

Pet bedrukken

Kids houden van petten. Ze dragen ze altijd en overal en daarom een uitgelezen product om te personaliseren met uw logo en/of bedrijfsnaam. Petjes bedrukken is heel eenvoudig; u doorloopt de stappen op de pagina van uw favoriete pet, et voila. Let u trouwens wel op het aantal panelen van de pet? Een 5 paneels pet is in ieder geval op de gehele voorzijde te bedrukken en te borduren. Een 6 paneels pet bedrukken wordt lastiger op de voorkant, in verband met de naad in het midden. U kunt er dan wel voor kiezen de pet te bedrukken op het linker- of rechterpaneel op de voorkant. Wij adviseren u graag als het gaat om petten borduren of bedrukken!

Petjes in alle soorten en maten

Handig voor bijvoorbeeld in een goodiebag; de opvouwbare kindercap. Wordt geleverd in een handig hoesje, zodat hij heel weinig ruimte in beslag neemt. Of wilt u een gekke, opvallende pet voor de kids bestellen? Overweegt u dan de dierenpet. Een loeigekke koeienpet of het blauwe aapje? Ontzettend leuk als merchandising materiaal in een dierentuin of tijdens een open dag op een open dag bij een agrarisch bedrijf. Meer weten over volwassen caps die we ons assortiment hebben zitten? Lees meer informatie over de verschillende soorten op onze adviespagina!

Leuk extraatje: een cadeau bij uw bestelling!

Wist u dat wij elk kwartaal een nieuwe actie voor u hebben? Bij een minimaal orderbedrag krijgt u een leuk en populair geschenk. Het gaat om zeer gevarieerde geschenken, van anti-diefstal rugtassen tot design speakerboxen en van een Dopper steel tot een activity tracker. Dat wilt u toch ook? Laat uw petten bedrukken en uw cadeau komt uw kant op! Bekijkt u de actiepagina voor de voorwaarden?

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster