Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Paraplu's

De meeste regen valt naast ons! Gelukkig maar, want het wil nog wel eens buien hier.. En daarom biedt een paraplu uitkomst!
Het weer in ons landje is nog niet altijd om over naar huis te schrijven. Sneeuw, zon, hagel, regen, windhozen, tropische temperaturen en tropisch buien.. Een toffe paraplu of poncho is daarom heel erg geschikt om weg te geven aan uw relaties, werknemers of collega’s. Een paraplu cliché? Absoluut niet. Van moderne lichtsabel paraplu’s tot poncho’s in kunststof ballen; opvallen is er zeker bij.

Effectieve regenvangers!

LED lichtsabel paraplu
Vanaf € 13,65

Bekijken

Poncho in kunststof bal
Vanaf €0,55

Bekijken

Kikkerparaplu
Vanaf €3,12

Bekijken

Ultra inklapbare paraplu
Vanaf €2,66

Bekijken

Na regen komt zonneschijn, want uw reclame wordt overal gezien tijdens nattigheid.

Hoewel regen ontzettend goed is voor de natuur, zijn er weinig mensen die enorm staan te springen om een goede regenbui. Maar dat uitgerekend u er wel vrolijk van wordt, is natuurlijk een leuke bijkomstigheid. Regen wordt vaak geassocieerd met grijs, koud, binnen blijven.. Maar juist op dit moment kunt u opvallen. In het donker met een lichtsabel paraplu door de stad? Alsof uw klant of relatie in een star wars film is beland! Aandacht alom. Of die supersterke stormparaplu met uw logo? Val op wanneer anderen het niet doen. Na regen komt dus echt zonneschijn, mits u de plu bedrukt met uw bedrijfsnaam of boodschap.

Geef kinderen een zeer gewilde dierenparaplu en ze staan te popelen de plassen in te springen.

Dat kinderen al snel tevreden zijn, weten we zeker. Maar met een gave dierenparaplu weet u past echt dat u scoort. Én bij de kids, én bij de ouders van de kinderen én ook nog eens bij uw klanten, relaties of werknemers. U bedrukt uw naam op de kikker en u springt met uw reclame overal bovenuit. Wist u dat we ook heel compacte poncho’s leveren in leuke kunststof ballen met karabijnhaakjes? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bal met voetbal opdruk. Oók leuk voor de kids. Maak van regen een feestje! Wist u trouwens dat poncho’s en paralu’s één van de best lopende categorieën voor de zakelijke markt zijn?

U wilt geen paraplu weggeven, maar wel opvallen in de regen? Ga voor een originele poncho!

Een paraplu kan te groot zijn, een poncho in transparant zakje te saai.. En dan? Dan hebben we de poncho in kunststof bal. Heel gemakkelijk te bevestigen aan een broeklusje of rugtas. Zo neemt ‘ie geen ruimte in beslag. Zo kunt u toch opvallen, ondanks dat het om een compacte give away gaat. Natuurlijk is het voor de ontvanger mogelijk om de kunststof bal opnieuw te gebruiken door er zelf een poncho in te stoppen. Let op: het balletje wordt bedrukt, niet de poncho! Kortom: voor elk wat wils. Van luxe mega paraplu’s tot compacte exemplaren en van poncho’s in balletjes tot eentje in een polybag. Laat maar komen die regen!


Allgifts.nl - Empower your brand

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999