Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Zonder zorgen barbecueën

We hebben dit jaar al een aantal heerlijk zonnige dagen gehad en daardoor hebben we de smaak nu goed te pakken! De korte broeken, slippers en zonnebrillen worden alweer voorzichtig uit de kast tevoorschijn gehaald. We kunnen bijna niet meer wachten op de zomer van 2014!

In de zomer kan er natuurlijk ook weer volop gebarbecued worden. Gezellig met collega’s, familie of vrienden een heerlijk avondmaal verorberen in de brandende zon: dat klinkt goed! Toch gaat er aan zo’n barbecue nog heel wat vooraf. Het eten moet worden ingekocht en de barbecue worden klaargezet. Om over de enorme berg afwas achteraf nog maar niet te spreken..

Allgifts.nl wilt graag dat u deze zomer zorgeloos kan barbecueën! Daarom brengen wij de barbecue, het vlees, het servies en het bestek gewoon aan huis. Bovendien halen we alles na afloop ook weer op. Aan de afwas hoeft u dus niet meer te denken.

Deze geheel verzorgde barbecue geven wij in de maanden maart en april cadeau. U ontvangt de bon voor deze barbecue bij een bestelling boven de € 1950,00 exclusief BTW. De cadeaubon van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is € 57,50 waard en hiermee kunt u gezellig barbecueën met vijf personen.

Heb je vragen over dit cadeau of over je bestelling? Neem dan schriftelijk of telefonisch contact op met één van onze professionals!

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999