Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Zonder vlaggetjes, geen feest!

Schouwburg Orpheus bestaat 50 jaar. Dat kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder feestje. En wat is een feestje zonder slingers?

20 km aan vlaggetjeslijn
Orpheus was op zoek naar een lange slinger om ongeveer heel Apeldoorn mee te versieren. Want iedereen moest natuurlijk op de hoogte zijn van het 50-jarig bestaan. Om tot een geschikte oplossing te komen hebben wij theater Orpheus 20 kilometer aan vlaggetjeslijn geleverd. Daar kan je een groot deel van Apeldoorn mee versieren!

Prachtige bedrukking

De vlaggenlijn is dubbelzijdig bedrukt met het vrolijk gekleurde logo van Orpheus. Een echte eyecatcher. Het theater is van binnen en buiten prachtig versiert met de vlaggetjes. De vlaggetjes kwamen zelfs voor in het grappige promotiefilmpje voor het theaterfestival om het 50-jarig bestaan te vieren.

Van alle markten thuis

Bent u ook op zoek naar een product in uw eigen huisstijl voor een feestje of om uw relaties mee te verrassen. Laat het ons weten, wij hebben altijd een passende oplossing.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award