Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Lente Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Winterweer!

Afbeelding van relatiegeschenk:Jute zakje met strooigoedSneeuw, wind, hagel, ijzel en noem het allemaal maar op. De winter staat weer voor de deur! Persoonlijk vind ik het heerlijk, maar er zijn genoeg mensen die nog helemaal geen zin hebben in deze koude dagen. Ja, de dagen worden korter. En ja, het is koud wanneer u 's ochtends uw bed uit moet. Om nog maar niet te spreken over de bevroren handen wanneer u op het werk aankomt. Of natuurlijk het krabben van de ruiten, iedere ochtend opnieuw. Oke, de winter heeft ook best nadelen. Maar laten we vooral de gezellige sfeer, het uurtje extra slaap en de geweldige feestdagen die deze koude tijd met zich meebrengt niet vergeten!

Afbeelding van relatiegeschenk:Chocolade Sintje

Wat dacht u bijvoorbeeld van sinterklaas? Gezellig met de kinderen in de woonkamer, de kachel aan, sinterklaas hits, veel pakjes en niet te vergeten bedrukte jute zakjes met overheerlijk strooigoed, de chocolade sinterklaasjeschocoladeletters, en al het andere bedrukte snoepgoed dat bij sinterklaas komt kijken. En dat is nog maar het begin! 

Dan komen nog de kerstdagen, waar iedereen gezellig met de familie aan tafel zit, terwijl de heerlijkste gerechten op tafel worden gezet. En natuurlijk oud en nieuw, alweer een groot feest! Oliebollen, appelflappen, vuurwerk, koude neuzen, heerlijke champagne die koud blijft dankzij handige Afbeelding van relatiegeschenk:Wellington champagne- en wijnkoelerchampagne koelers, en dit alles gaat door tot diep in de nacht. Geloof me, we komen de winter wel door! En dat het gaat vriezen, hagelen, sneeuwen, ijzelen en al die andere winterse omstandigheden die straks voorbij komen, dat nemen we dan maar voor lief!  

Afbeelding van relatiegeschenk:Pompoen Muts met Label Zwart acc....Trouwens, tegen de kou kunnen we ons kleden, is mij altijd verteld! Bedrukte mutsen, sjaals, handschoenen, een dikke winterjas. Al deze kledingstukken zorgen ervoor dat u warm op uw bestemming aankomt. En hoe lekker is het wanneer u uit de kou thuis komt, waar het heerlijk warm is?  

Schoenen uit, en warme pantoffels aan. Ook een warm dik vest mag natuurlijk niet ontbreken.
Is er al gedacht aan een leuk geschenk voor relaties, familie of vrienden? Dat hoort natuurlijk ook bij deze gezellige tijd! 

Laat de winter maar komen! 

Charlotte Hertsenberg,
Marketing en Communicatie. 

Afbeelding van relatiegeschenk:Winter pantoffels M of L

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999