I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Secretaressedag

Het is weer zover, Secretaressedag! Is het nog van deze tijd om één beroepsgroep, één dag per jaar te verrassen met een geschenk? Uit onderzoek van Assistant2.nl is gebleken dat secretaresses er zelf van gruwelen.

Blijk van waardering
Is het niet altijd belangrijk om alle werknemers blijk van waardering te geven. Dit kan door middel van een compliment, een uitje of een geschenk.

Geschenk
Verras uw werknemers op een onverwacht moment met een mooi geschenk. Een mooi geschenk wordt vaak ontzettend gewaardeerd door medewerkers. Afhankelijk van het type werknemer kan er voor een geschenk gekozen worden. Bijvoorbeeld een speakerset of juist een zomers artikel. Kijk hier voor de mooiste geschenken.

Bedrukt of onbedrukt
Artikelen kunnen bedrukt en onbedrukt geleverd worden. Een bedrukt artikel leidt tot het meeste exposure. Doordat uw medewerkers het product gebruiken en mee naar buiten nemen. Neem het voorbeeld aan een pet. Wanneer deze gedragen wordt zorgt hij voor veel exposure en het is een relatief goedkoop product. U wilt toch ook dat duizenden personen uw bedrijfslogo hebben gezien?

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018