Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Opening Ikea Zwolle een klapperend succes!

Het Zweedse warenhuis opent vandaag alweer zijn 13e vestiging. De opening was een groot succes, mede dankzij de overweldigende hoeveelheid bezoekers. Zij stonden al vanaf 8.00 uur voor de deur te wachten.

Om de opening tot een groot succes te maken was Ikea op zoek naar feestelijke giveaways. Deze werden op de dag zelf ingezet, maar ook in de weken voorafgaand. Want ook iedereen die het nog niet wist, moest natuurlijk weten dat de winkel op 18 februari opent.

Vrolijke klapper voor Ikea Zwolle
Ikea heeft gekozen voor een vrolijk klapperhandje met Ikea logo. Het handje paste helemaal bij het thema door het wit en blauw van de stad Zwolle met het gele logo. Dit zijn natuurlijk ook de kleuren van Ikea.

En zoals de echte Zwollenaren weten, worden zij ook blauwvingers genoemd. Al met al een erg toepasselijke en feestelijke giveaway. Ikea slaat met deze klappers de plank volledig raak! De opening was dan ook een klepperend succes!

Feestelijk event
Heb jij ook een feestelijk event en ben je opzoek naar een leuke giveaway of relatiegeschenk? Neem eens een kijkje in onze uitgebreide database of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een passend geschenk! Onze producten zijn leverbaar met of zonder logo.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999