Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Krachtige zomergeschenken

Verwen uw klanten deze zomer met een prachtig geschenk. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste zomergeschenken. In de zomerperiode gaan uw klanten en relaties vaker de deur uit, dagjes weg of op vakantie. Houd dit in uw achterhoofd bij de keuze voor een zomers relatiegeschenk. Kies een praktisch geschenk die de hele zomer meereist. Door een logo op het product te plaatsen worden zij vaak aan uw organisatie of merk herinnerd.

Powerbank

De powerbank is het relatiegeschenk van 2015. Een ideaal artikel voor de zomer. Iedereen herkent het wel u bent op pad en opeens is uw telefoon leeg. Net op het moment dat u die mooie foto wilt maken. Geen probleem met de powerbank! Telefoon eraan en binnen no time is hij weer opgeladen. Door het kleine formaat is hij makkelijk mee te nemen in uw handtas of broekzak.

Toilettas

Ze zijn er in vele soorten en maten, toilettassen! Iedereen die reist gebruikt er wel eens een. Makkelijk om al uw cosmetica producten bij elkaar te bewaren en lekkingsgevaar te voorkomen. Op reis staat de toilettas vaak op de wastafel in het zicht. Bij ons vindt u een groot assortiment aan te bedrukken toilettassen.

Selfiestick of selfieremote


Klungelen met uw telefoon om uzelf mooi op de foto te krijgen. Dat is met de selfiestick en selfiemaker verleden tijd. De selfiestick is vooral makkelijk als u van een verdere afstand foto’s wil maken. Bijvoorbeeld met meerdere personen. De selfiemaker is ideaal voor een snelle selfie. Geen geklungel meer met het indrukken van het knopje op uw telefoon. De remote is goed te bedrukken met uw logo en dient ook als sleutelhanger.

Koffer

Een bedrukte koffer of trolley is een mooi geschenk voor ondernemende klanten. Bedruk de trolleys met uw huisstijl of logo. Zo kan de ontvanger de koffer makkelijk herkennen tijdens het reizen. Koffer zijn tevens goed in te zetten bij spaaracties.

Koeltas

Het zand tussen uw tenen, de zon in uw gezicht en een gekoeld hapje en drankje! De eerste twee heeft u zelf in de hand. Bij het derde gedeelte helpen wij u graag. Een bedrukte koeltas komt hierbij goed van pas. Wij hebben een groot assortiment aan koeltassen en koelboxen. Een koeltas met logo is een echte eyecatcher.

Bent u geen product tegen gekomen dat past bij uw doelgroep? Laat het ons weten. Wij helpen u graag bij het vinden van een passend geschenk.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999