I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Kerstpakket gewilder dan geldbonus

Bijna de helft van de Nederlanders wil liever een kerstpakket dan een tegoedbon of een geldbonus. Dat meldt kerstpakketten.nl op basis van eigen onderzoek onder ruim duizend werknemers van 18 jaar en ouder. Een gemengd kerstpakket is bij 49 procent van de ondervraagden favoriet. Een tegoedbon, waarmee zelf iets kan worden uitgezocht, volgt met bijna 31 procent. Zo’n 20 procent wil het liefst een geldbonus.

Het kerstpakket is vooral populair bij werknemers tussen de 18 en 29 jaar. Meer vrouwen vinden het leuk om een kerstpakket te krijgen dan mannen. Overigens verwacht 47,6 procent van de ondervraagden helemaal geen pakket te ontvangen als kerstpresentje.

Bron: ND.nl

Stem uw kerstpakket op uw werknemers af en versterk hiermee uw relatie. Kijk op Allgifts.nl voor kerstpakketten, kerstartikelen en kerst relatiegeschenken.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018