Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Heerlijk tafelen met de Buffetten Boer

2016 een nieuw jaar met nieuwe kansen! De doelstellingen zijn geformuleerd en uw team gaat weer knallen. Dit houdt in veel overleggen, lange dagen en uw medewerkers/collega’s gemotiveerd houden. Leg uw medewerkers in de watten met een heerlijke voedzame maaltijd tijdens een lange vergadering.

Wat een gedoe hoor ik u denken! Niks is minder waar. Met de Buffetten Boer regelt u dit met een paar drukken op de knop of een simpel telefoontje. Een gezonde maaltijd voor minimaal 12 personen al vanaf €12,50 per persoon.

Geheel verzorgd van A tot Z. Bezorgt op ieder gewenst adres in Nederland. En de afwas wordt voor u gedaan.

De Buffetten Boer verzorgt ambachtelijke buffetten bereid met de beste ingrediënten. U proeft de hoge kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten die in eigen keuken bereid worden of afkomstig zijn van de slager.

  • Uitsluitend geselecteerde verse ingrediënten voor de beste buffetten.
  • Levering van al het serviesgoed.
  • Geen afwas!

Het rijk gevulde buffet wordt koud geleverd en kan op ieder moment gemakkelijk opgewarmd worden. Bent u met 25 personen of meer? Dan wordt het buffet warm op de afgesproken tijd bij u geleverd.

Feesten en evenementen

Heeft u iets te vieren op de zaak met uw collega’s of relaties. De Buffetten boer verzorgt een heerlijk buffet van A tot Z. U hoeft niet zelf boodschappen te doen en een maaltijd te verzorgen. U vermaakt zich gezellig met uw contacten en de Buffetten boer regelt de rest. Het is zelfs mogelijk om er een persoonlijke chef bij te reserveren of het aan te kleden met drankjes, een partytent, meubilair en koelkasten.

Er is veel keuze. Er zijn zes gevarieerde ambachtelijke buffetten die vanaf 12 personen besteld kunnen worden. Alle buffetten zijn samengesteld uit hoge kwaliteitsvlees en verse ingrediënten.

De buffettenboer levert op elk gewenst adres, inclusief serviesgoed en aanvullende bijgerechten. Na afloop doen wij voor u de afwas!

Wij willen u graag kennis laten maken met de heerlijke buffetten van de Buffetten Boer, daarom ontvangt u in januari en februari een stamppotbuffet voor 12 personen bij uw bestelling vanaf € 2.500,- ex. BTW. Lees hier meer over de actie. 

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999