I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Een frisse start

Allgifts.nl begint mei 2014 met een frisse start! We zijn niet alleen van Nieuwleusen naar een kantoorpand in de Overijsselse hoofdstad Zwolle verhuisd, maar we hebben ook een geheel vernieuwde website! Deze website stelt u, de klant, in staat razendsnel uw relatiegeschenken op te zoeken en te bestellen. Binnen een handomdraai heeft u passende bedrukte relatiegeschenken in huis en kunt u beginnen met uw promotionele actie!

Wij willen u natuurlijk ook een frisse start geven en daarom hebben we een leuke actie voor onze klanten opgezet! Bij besteding van € 2.450,00 krijgt u nu een gratis tegoedbon voor een geweldige weekendtrip. Je kunt samen met een geliefde één nacht op een plaats naar wens verblijven en uitgebreid ontbijten! Wanneer vertrekt u?

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018