I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts.be

Bedrukte sneeuwbollen Monuta

Eind 2012 heeft Monuta contact opgenomen met Allgifts.nl voor het leveren van relatiegeschenken. Monuta had als doelstelling om de band met de intermediairs te versterken en zocht daarvoor een passend relatiegeschenk.

De keuze viel op bedrukte sneeuwbollen en Allgifts.nl heeft uiteindelijk 1.800 custom-made sneeuwbollen geleverd aan Monuta. De sneeuwbollen waren bedrukt met het logo van Monuta en waren tevens gepersonaliseerd met de naam van het intermediairkantoor dat de sneeuwbol zou ontvangen. Deze personalisatie betekende dat de levering de nodige voeten in de aarde had: na de productie werden alle sneeuwbollen naar Allgifts.nl verstuurd, waar ze werden omgepakt, werden voorzien van de juiste NAW-gegevens en aan de intermediairs werden verstuurd.

Kortom, wanneer u een relatiegeschenk wilt inzetten, dan kan Allgifts.nl dit van A tot Z voor u verzorgen. Monuta heeft dit ook zo ervaren en was dan ook zeer positief! Daarbij werd de actie zeer goed ontvangen en was het een groot succes!

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018